Marcus Rashford Efteråt målet se fram emot rasmissbruk online-


MARCUS RASHFORD Efteråt målet se fram emot rasmissbruk online- efter lördagens match genom användning av Arsenal

Manchester United såväl som Storbritannien fotbollsspelare Marcus Rashford är därefter målet se fram emot rasistiska övergrepp online-, efter lördagens mållösa attrahera i jämförelse med Arsenal på The Emirates Stadium.

FA råda över än det finns en lovat att titta på de som påstådda stötande budskapen såväl som rikta sig i jämförelse med rasdiskriminering inom fotbollsfolks, såväl som all sportaktiviteter i grund och botten, efter inte för länge sedan missbruk riktat i jämförelse med West Broms Romaine Sawyers, Chelseas Reece James, såväl som även Rashfords United-lagkamrat Axel Tuanzebe.

___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + 2 =