Los Blancos förlorade framför Levante, Bardi hjälpte ytterligare vinnarmålet

Levante-spelare spelade kommer in det finns en sensationell seger genom Real Madrid 2: 1, inom den 21: a omgången inom La Liga. Hjälp titta på Levantes vinnarmål har varit den makedonska landslagsspelaren Enis Bardi.

Levante bekräftade tenderar att de som har varit inom fin situationskläder, lyckades slå segerkandidat inom Madrid dessutom hålla fast vid det serien utan ut en nederlag inom sju matcher. Real mot detta led sitt 3:e hemnederlag inom La Liga, att iaktta fjärde inom rad inom den inhemska ligan den denna sort säsongen.
Duellen på “Alfredo Di Stefano” -stadion startade mardrömmigt titta på Real. Efter bara för att 9 minuters deltar i felade Eder Militao, för att den slutlig spelaren inom försvaret, Leon. Levante fick det finns en frispark dessutom brasilianaren ifrån Real fick ett rött övergående.
Såväl som via det finns en DELTAGARE t mycket mindre lyckades Real göra mål som. Cross dessutom Marco Asensio spelade ett idealiskt kontringsattack dessutom målskytten har varit den barnen kantspelaren.
Ifrån att iaktta det ögonblick som tog Levante kontroll genom sporten. Inom den 32: e minuten passerade Claire dessutom kapten Morales gjorde ett underbart mål som.
Genom olika halvlek jag märkte Real för att inte det finns en idealisk sannolikhet hela genom Benzema inom den 58: e minuten. Sex min på ett tag mottagit Levante det finns en straff dessutom Courtois försvarade Roger Martys skott på ett osannolikt metod.
Marty korrigerade misstaget inom 64: e minuten 14 min på ett tag när som helst mannen efter ett cross ifrån Bardi besegrade Courtois.
I form av denna seger hoppade Levante ytterligare nionde tillräckligt med utrymme via 26 faktorer, då däremot Real förblev på olika tillräckligt med utrymme via 40.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × four =