Danmark behåller “krona”, attackerar “tre kronor” – Sverige behöver bryta fastanSlutlig dagen se framåt för att världsmästerskapet inom handboll inom Egypten. På detta system 2 dueller, den se framåt för att brons mellan Frankrike såväl som Spanien såväl som nyckeln finalen Danmark – Sverige.

Danmark nådde utsikterna är benägna att försvara titeln efter straffdramat i form av ett gäng Egypten inom kvartfinalen såväl som efter den effektiva matchen såväl som dominansen emot Spanien inom semifinalen.

Svenskarna, dock, besegrade lugnt Qatar inom kvartfinalen, såväl som inom kampen resultat i ta sig an finalen överraskade de som att iaktta gynnade Frankrike grund av att iaktta utmärkta försvaret såväl som effektiva attacken.

Titta på två kalenderår eftersom den steg Danmark nämner på handbollstronen, för tillfället är försvarar den “kronan” såväl som Sverige behöver avsluta att iaktta långa inlägget och använder inte en det finns en världstitel. Förra gången de som “tre kronorna” har varit världsmästare har varit 1999.

Danskarna fortsätter att vara favoriter nuförtiden, dock svenskarna för att hände i form av det praktiskt taget ett olika reglering överraskade hela hela genom för att gå in inom nyckeln finalen, så ikväll, för att börjar till klockan 17.30, är ​​alla sakerna genomförbar inom matchen som kan är benägna att spelas inom Kairo.

Bronsmatchen mellan Frankrike såväl som Spanien börjar till kl. 14.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × 1 =