West Ham lånesignering av Storbritannien Jesse Lingard


WEST HAM West Ham FC lånesignering av Storbritannien Jesse Lingard i riktning bort Manchester United
Jesse Lingard även har slutfört sitt låneflyg i riktning bort Manchester United vara uppmärksam på West Ham United genom återstående av säsongen, efter är benägna att 28-åringen hade fallit ner Ole Gunnar Solskjærs plockorder, genom användning av ingen person den som börja inom ligan av den anledningen som inom juli förra året.
Englandstjärna Lingard uttalas vara uppmärksam på West Ham TV, ”Jag upphetsad. Det är det ett nytt kapitel inom mitt liv. Ingenting garanteras dock jag ge¨ kommit hit med avsikt att arbeta utmattande dessutom stå till tjänst teamet dessutom förmedla genom användning av min expertisförväntningar ”.
___________________________________________________________

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 5 =