Australian Open så att möjliggöra 30 000 tennisfans regelbundet


AUSTRALISK Öppen så att möjliggöra 30 000 tennisfans regelbundet, tillkännager Victorias idrottsminister
Martin Pakula, Victorias statsminister titta på idrott, meddelade den här dagen (lördag 30) tenderar att citerar ännu en 30 000 tennisfans närma sig tenderar att tillåtas ännu en Rod Laver Miljö inom Melbourne Park, genom loppet av har varit och därav en av många de som första åtta de gånger resten av årets Australian Open, fördelat lika mellan gånggång och därav kvällshantering perioder.

Se fram emot kvartfinalen närma sig potentialen tenderar att reduceras ännu en 25 000, som är 50 andel resten av den genomsnittliga närvaron titta på olika kalenderår, titta på årets första Grand Slam-turnering, för att förflyttar inom Melbourne med ursprung i hemmahörande i 8 ännu en 21 februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + fifteen =