Crystal Palace vs Leeds United Förutsägelser även speltips

0

[ad_1]

Crystal Palace skulle vara ett gäng för att stödja Leeds United på Selhurst Park på måndag inom engelska Premier League.

Crystal Palace är tillgängligt i inom den den här typen matchen efter det finns en 1-0-förlust emot Eddie Howes Newcastle United inom ligan. Ett mål som inom första halvlek ifrån den paraguayanske mittfältaren Miguel Almiron säkrade segern för att stödja Newcastle United.

Leeds United, å sin synpunkt, slog Roy Hodgsons Watford i form av 3-0 inom ligan. Mål som ifrån den brasilianske yttern Raphinha, spansk anfallare Rodrigo Moreno även yttern Jack Harrison förseglade affären för att stödja Jesse Marschs Leeds United.


Crystal Palace vs Leeds United  även nyckelnummer

  • Inom 10 konferenser mellan den 2 områdena även har Leeds United den färdiga fördelen. Dom har vunnit sex matcher.
  • Crystal Palace även har vunnit två matcher, då istället de som olika två även har slutat oavgjort.
  • Den brasilianske yttern Raphinha även har varit en av många Leeds Uniteds högre idrottsman den den här typen säsongen. 25-åringen även har gjort 10 ligamål även gett tre assist.
  • Anger orsak Crystal Palace även har Wilfried Zaha återigen varit stjärnmannen. Elfenbenskustens landslagsspelare även har gjort 11 ligamål.
  • Det är det mittfältaren Conor Gallaghers form för att uppmärksammats. Chelsea-låntagaren även har gjort åtta ligamål.

Crystal Palace vs Leeds United förutsägelse

Crystal Palace ligger på 14:e tillräckligt med utrymme inom ligan, 4 den bästa poängen… bakom Leicester City på 9:e tillräckligt med utrymme, för att även har det finns en match vistelser. Möjliggöra de som låga förväntningar för att ställs på Patrick Vieiras karlar tidigare än säsongen startade, dem har gjort ett extremt jobb. En massiv omvandling resten av truppen märkte ytterligare är benägna att klubben värvade barnen förmågor för att Marc Guehi, Michael Olise även Joachim Andersen, även dem har alla de imponerat.

Som ska förvandlas till tydligen är benägna att undersöka vad klubben levereras till det efterföljande säsong, varje gång Conor Gallagher återvänder ytterligare Chelsea. Den engelske landslagsmannen även har varit det finns en uppenbarelse för att stödja Crystal Palace, även 22-åringen försöker ut är benägna att förmånen från ett åk inom a-laget för att stödja Chelsea det efterföljande säsong.

Leeds United är å sin synpunkt 16:a inom ligan, 4 den bästa poängen… efter Crystal Palace. Det finns en inkonsekvent säsong fick klubben är benägna att sparka Marcelo Bielsa inom betydligt för att hade varit ett känslosamt andra för att stödja klubbens följare. Den nya managern Jesse Marsch även har ändå slagit igång.

💬 Jag vet att våra killar är redo att komma tillbaka och vet att det är en väldigt viktig sträcka för oss.” https://t.co/53WAcJf8Qs

De befinner sig 5 den bästa poängen… tidigare att Burnley på 18:e tillräckligt med utrymme även försöker ut är benägna att spela Premier League det efterföljande säsong.

Leeds United vinner den den här typen matchen.

Förutsägelse: Crystal Palace 1-2 Leeds United


Crystal Palace vs Leeds United speltips

Idéerna 1: Slutresultat- Leeds United

Idéerna 2: sporten ska ha genom 2,5 mål- Säker

Idéerna 3: Leeds United gör mål som först- Säker


[ad_2]

Leave a Reply