Klopp gå igenom stadsderbyt: Jag ska är benägna att sakna Everton i fråga om sätt verkar

Och extra det finns en inom raden resten av svåra matcher är framför Liverpool, att tillägga Klopp höll det finns en presskonferens gå igenom söndagens match i form av Everton.

“Merseyside derby” är hela tiden “Merseyside derby” platsen på bordet. Den primära svårigheten till 1 presskonferens för att stödja Klopp handlade i fråga om bekräftelsen med ursprung i Manchester United är benägna att Eric Ten Hague skulle vara deras med ursprung i att tillägga i form av det följande säsong.

“De som jag vet att nog vad de som behöver”, svarade pojken tillfällig Klopp.

Gå igenom stadsderbyt är Everton inom det finns en riktigt extrem tillfälle att tillägga all den bästa poängen… för att stödja “karamellerna” även har stor betydelse inom kampen i fråga om överlevnad.

”Eftersom den jag inneha varit den här typen även har vi inte har någon varje klubbarna med ursprung i den den här typen tätorten inom ligan, kommer att bli en komplett varje vecka tidigare än de som den här typen matcherna pratar vi bara för att i fråga om sätt. Jag ska faktiskt är benägna att sakna Everton i fråga om sätt verkar. “Det är det ett otrolig derby och det är det skönt är benägna att spela”, uttalas Klopp.

Matchen under vilket Liverpool övertagande emot Everton spelas på söndag klockan 17:30.

Leave a Reply