Burnley vs Southampton Förutsägelse men även vadslagning informationen

0

[ad_1]

De som elitserien återvänder åt gruppen genom användning av och extra det finns en omgång resten av matcher denna per vecka för att Burnley tackla sig det finns en inkonsekvent Southampton outfit inom det finns en vital sammandrabbning på Turf Moor på torsdagen.


Burnley vs Southampton Förhandsvisning

Southampton ligger för närvarande på 12:e tillräckligt med utrymme inom Premier League men även inte har varit för att bäst fram till nu den denna sort säsongen. The Saints chockade Mikel Arteta’s Arsenal åsikt genom användning av det finns en spektakulära 1-0-seger inom sin förra match men även närma sig är benägna att försök att bära sätt nämner ett snäpp denna per vecka.

Burnley å sin åsikt ligger på 18:e tillräckligt med utrymme inom ligatabellen för att stödja tillfället men även bekämpa för att stödja sin tillräckligt med utrymme inom Premier League inom 12 månader. Hemmalaget höll West Ham United åt ett berömvärt 1-1 oavgjort genom loppet av helgen men även skulle vara självsäkra gå igenom denna match.


Burnley vs Southampton mötet men även nyckelnummer

  • Burnley även har ett litet försprång gentemot Southampton men även även har vunnit 23 resten av 63 spelade matcher mellan den 2 lagen, kontra Southamptons 22 segrar.
  • Burnley även har varit speciellt spektakulära gentemot Southampton de som mest uppdaterade åren men även även har bara för att förlorat en av många sina sex mest uppdaterade hemmamatcher inom Premier League gentemot Saints.
  • Southampton mottagit sin före detta bortamatch gentemot Burnley men även kan vinna raka bortamatcher inom ligan gentemot Clarets för att stödja första gången på 15 12 månader.
  • Southampton även har förlorat två resten av sina tre mest uppdaterade matcher gentemot grupp inom nedflyttningszonen – lika massor av förluster för att att de hade ådragit sig genom loppet av sina 14 matcher tidigare att den denna sort matchen.
  • Southampton inte har hållit nollan inom någon person resten av sina mest uppdaterade 13 mittveckamatcher inom Premier League men även även har lanserad komma in häpnadsväckande 35 mål som genom loppet av processen.
  • Burnley gjorde tre mål som gentemot Everton inom sin förra hemmamatch inom Premier League, men även gjorde fler mål som än vad de som hann genom användning av inom de som åtta Premier League-matcherna på Turf Moor tidigare än den denna sort matchen.

Förutsägelse för att stödja Burnley gentemot Southampton

Southampton även har byggt nämner ett spektakulära grupp den denna sort säsongen så även har men för att inte motiverat sin potential inom Premier League. Saints närma sig är benägna att bära en alltför stor mängd kranskärl med ursprung i sin prestation gentemot Arsenal men även närma sig är benägna att försök att konstruera det finns en rad positiva konsekvens denna månad.

Burnley skilde sig med ursprung i Sean Dyche förra veckan men även kanske vill ett skott inom armen så att överleva inom toppklassen. Southampton är sätt högre laget för att stödja tillfället men även måste ha förmågan att vinna den denna sort matchen.

Förutsägelse: Burnley 1-3 Southampton


Burnley vs Southampton speltips

Idéerna 1: Konsekvens – Southampton

Idéerna 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker

Idéerna 3: Southampton gör mål som först – Säker

Idéerna 4: Che Adams gör mål som – Säker

[ad_2]

Leave a Reply