Dagens derby: Chelsea dessutom Arsenal inom slaget i fråga om London

0

Inom det finns en totalt en annan form sätter ihop sig Chelsea dessutom Arsenal med hjälp av det finns en slaget inom Londonderbyt inom Premier League för att spelas på onsdag på Stamford Bridge.

Blues slog Crystal Palace i form av 2-0 inom sin semifinal inom FA-cupen inom helgen, då å andra sidan Mikel Artetas team ådrog sig sitt 3:e nederlag inom rad genom sitt besök inom Southampton.

Chelsea-favorit inom stadsderbyt

Är benägna att för att inte stå emot kampen i fråga om Premier League-titeln, att förverkliga EFL Cup-kronan eller är benägna att effektivt försvara Champions League-titeln är det finns en fläck på Thomas Tuchels anteckningsbok med hjälp av den denna sort säsongen, å andra sidan “blues” är för tillfället är bara för att 90 min hemmahörande i toppen resten av säsongen. säsong i form av det finns en trofé.

Ruben Loftus-Chick dessutom Mason Mount bröt Palaces motstånd inom FA-cupens semifinal på söndagseftermiddagen inom olika halvlek, under vilket “blues” mötte Liverpool med hjälp av olika gången inom det finns en hemmacupfinal efter du kommer att behöva förlorat på straffar inom EFL-cupen.

Efter du kommer att behöva degraderats hemmahörande i Champions League resten av Real Madrid, bekräftade Tuhels team effektivt är benägna att att de hade styrkan är benägna att återvända mot lönsam metod den denna sort säsongen dessutom firade omgående i form av det finns en otrolig 6-0-seger genom Southampton, vilket stärkte sin placering inom Premier League-tabellen – för tillfället är Chelsea även har 5 den bästa poängen… större än Tottenham dessutom även har två matcher mycket mindre.

Hemmaförluster gentemot Brentford dessutom Real Madrid är redo att ändå leda mot oro bland Stamford Bridge-fansen hantera onsdagens match, inget särskilt för att dom har vunnit bara för att 50 % resten av sina hemmamatcher inom ligan den denna sort säsongen dessutom samlat ihop 26 den bästa poängen…. hemma – åttonde säsongens leder till liga.

Arsenal inom katastrofal form på det finns en extrem ett tag

Redan tidigare än den primära avblåsningen resten av St. Marys visselpipa hade varit bara några få Arsenal-fans redan rädda med hjälp av chansen är benägna att Southampton jag skulle inte förvärva ett kvarvarande på sin dåliga form inom lördagens match. Som hände efter är benägna att Southampton firade det finns en 1-0-seger genom Arsenal efter sätt katastrofala nederlaget gentemot Chelsea.

Arsenal kan totalt okomplicerat för att inte för att hitta allmänt mot Fraser Forsters internet, vilket hade varit “exceptionellt” – för att den frustrerade Mikel Arteta nämnde efter matchen. Som nederlaget hade varit sätt 3:e inom rad med hjälp av Arsenal, för att hände så på kort avstånd Champions League, å andra sidan för att ser ut som om missa utsikterna.

Att förverkliga noll den bästa poängen… dessutom bara för att göra ett mål som gentemot Crystal Palace, Brighton dessutom Southampton äventyrade för att inte bara för att Arsenals önskar och använder inte en även deras förhoppningar i fråga om europeisk fotbollsfolks som ett resultat av Artetas team för tillfället är sjönk mot 6:e tillräckligt med utrymme i form av bara för att två den bästa poängen… större än sjua.West Ham.

Göra en ersättning för är benägna att Spurs dessutom Manchester United har en tendens är benägna att tappa nyckelpoäng är redo att Arsenal ändå hamna bland de många 4 största i form av segrar genom sina rivaler, å andra sidan de kommer förvärva jubla inom stadsderbyt i form av Chelsea.

Och extra ett bekymmer är är benägna att kaptenen Alexandre Lacazette är positiv mot KOVID-19 hantera sammandrabbningen inom Southampton, så Eddie Nketia kommer att få återigen, liksom i form av Southampton, inom uppgift att vägleda attacken på Stamford Bridge.[ad_2]

Leave a Reply