Angers vs PSG Informationen även riktlinjerna

0

[ad_1]

De som Ligue 1 är igen inom aktion genom användning av och extra det finns en omgång resten av matcher denna varje vecka för att Mauricio Pochettinos PSG lås horn genom användning av det finns en spektakulära Ilska synpunkt på Stade Jean-Bouin på onsdag.


Angers vs PSG Förhandsvisning

Angers ligger dessa dagar på 14:e tillräckligt med utrymme inom Ligue 1-tabellen även behöver inte varit för att bäst fram till nu den denna sort säsongen. Hemmalaget spelade ett dödläge genom användning av 1-1 gentemot Nantes hela helgen även kanske vill förmedla sätt nämner ett snäpp med tanke på ha en möjlighet som är inom denna match.

PSG, dock, ligger inom toppen resten av ligatabellen anger orsak tillfället även även har varit spektakulära på den inhemska fronten inom 12 månader. Pariserna knep Marseille ytterligare det finns en nödvändig 2-1-seger inom sin förra match även skulle vara självsäkra gå igenom den denna sort matchen.


Angers vs PSG även nyckelsiffror

  • PSG även har ett fantastiskt konsekvens gentemot Angers även även har vunnit 14 resten av 17 spelade matcher mellan den 2 lagen, ytterligare distinktion hemmahörande i Angers ynka två segrar.
  • Angers även har bara för att vunnit två resten av sina 12 hemmamatcher gentemot PSG även kanske vill gör hoppet nämner med tanke på reformera på detta rekord.
  • Bara Metz även har plockat färre den bästa poängen… än Angers inom Ligue 1 2022, under vilket den på ett tag bara för att även har lyckats förmedla tre den bästa poängen… på sina 13 matcher fram till nu.
  • Angers även har förlorat sina 11 mest uppdaterade Ligue 1-matcher gentemot PSG – bara för att Nantes även Strasbourg även har lång sikt förlustrader inom historien i fråga om den franska toppklassen.
  • I fråga om PSG tjänar fler den bästa poängen… än Marseille den denna sort veckan närma sig de som tenderar att förändras till Ligue 1-mästare anger orsak 10:e gången inom sin historiskt förflutet, vilket motsvarar Saint-Etienne även överträffar Marseille.
  • Angers även PSG även har dessa dagar de som äldsta trupperna inom gemensam inom Ligue 1.

Angers vs PSG

PSG även har etablerat det finns en ledning på 15 den bästa poängen… genom Marseille även är är faktiskt i hela, beröringsavstånd hemmahörande i sin ligakrona. Sådana för att Kylian Mbappe, Neymar även Lionel Messi även har tagit steget de som mest uppdaterade veckorna även närma sig tenderar att försök att göra sina avtryck inom den denna sort matchen.

Angers, dock, är redo att slå ett typ på sin dygn å andra sidan kanske vill spela ur skinnet inom den denna sort matchen. PSG är sätt högre laget på pappret även måste vara kapabel till vinna den denna sort matchen.

Förutsägelse: Angers 1-3 PSG


Angers vs PSG Betting Informationen

Informationen 1: Slutresultat – PSG

Informationen 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker

Informationen 3: PSG gör mål som först – Säker

Informationen 4: Kylian Mbappe gör mål som – Säker

[ad_2]

Leave a Reply