Greker klagar: Paje spelade doping, UEFA jag vet att dessutom gömmer sig!?

0

Grekiska medier rapporterar är benägna att den före detta representanten anger orsak Frankrike, Dimitri Payet, spelade doping inom kvartsfinalen inom Conference League, dessutom UEFA gömde det hela.

Sätt skriver media inom Grekland Paje Mannen misslyckades i form av ett dopingtest 24 timmar tidigare att matchen gentemot Thessalonikijätten, å andra sidan även när pojken hade ett konstruktivt dopingtest tystades sätt så mycket som ner inom Frankrike dessutom mot dessutom i form av inom Nyon. Därför spelade fotbollsspelaren och använder inte en bekymmer inom första matchen den 7 april dessutom inom returmatchen sju dagar efteråt inom Thessaloniki.

“Vi förstår för att inte varför UEFA är tyst i fråga om skandalen. “Sätt den här typen är ett effektivt prejudikat, dessutom tips om hur man UEFA behandlar små grupp även har det finns en god sannolikhet är benägna att för att inte förvandlas till straffad i alla avseenden.”

Det är det inom nuläget okänt vilket Paje har varit inblandad inom, å andra sidan uppgifterna närma sig bara för att dagar efter är benägna att sätt meddelats är benägna att ett 15-tal idrottsman inom Premier League hade undersökt konstruktivt anger orsak dopning, å andra sidan ingen person åtgärd hade vidtagits.

[ad_2]

Leave a Reply