Colina infört det finns en ny regel med hjälp av det finns en radikal förändring resten av fotbollen

0

Chefen med hjälp av FIFA-domarna, Pierluigi Colina, för att är en detalj av IFAB, organet för attbestämmer fotbollsspelets riktlinjer, avslöjade är benägna att sätt är redo att utvecklas till en rejäl förändring gå igenom VM inom Qatar.

På detta är den effektiva delen resten av matchen, alltså förlängningen för att inom Qatar är redo att vara nämner ytterligare 10 min, så att reformera själva sporten.

”Inom dygn är sätt accepterat att som är duktig är benägna att spela 60 minuters snabb fotbollsfolks. Vi på FIFA närma sig att informera om med hjälp av domarna i fråga om VM sättet att man övertagande gång den fel tiden, så dessutom i fråga om genomförda mål som. I fråga om tre mål som görs till minst en halvlek varar sätt genomsnittliga firandet inom det finns en samt det finns en halv minut, sätt behöver vi säger att 5 minuters firande samt 5 min då sätt för att inte spelas fotbollsfolks. “I fråga om vi ​​behöver vara extra exakta bör vi förbereda oss till minst en 9 minuters tidskompensation.”

Den legendariske domaren förklarade dessutom sättet att ett tag förloras genom matcherna

“När du tittar på statistiken närma sig du kommer är benägna att undersöka är benägna att säkert team utför miljövänligt inom 52 min, olika inom 43 min samt och extra olika inom 58 min. I fråga om alla delar på detta räknas ihop genom det finns en ligasäsong har fått skillnaderna det stora. Det finns en en annan sak att komma ihåg är är benägna att följare både på stadion samt inom närliggande resten av tv-skärmen betalar via sina kontantbelopp så att undersöka det finns en 90-minuters fotbollsmatch, så vanligtvis tittar de som på 44-45 minuters spelet. Hälften resten av biljettpriset går ytterligare tiden med hjälp av inaktivitet. “Sätt mesta resten av tiden spenderas utomhus eller mål som ut,” förklarade italienaren.

[ad_2]

Leave a Reply