Inför 20/4 matchen Manchester City vs Brighton & Hove Albion Förutsägelser samt speltips

0

[ad_1]

Manchester City närma sig är benägna att garantera det nöja sig i form av inget lägre än alla de tre den bästa poängen… för att de som välkomnar Brighton & Hove Albion mot Etihad på onsdagen.

Pep Guardiolas team slogs ut ur FA-cupen inom helgen resten av Liverpool. Merseysiders andas dessutom ner inom nacken inom kampen i fråga om Premier League-titeln. Denna dag ligger Manchester City inom toppen resten av Premier League-tabellen i form av 74 den bästa poängen… på 31 matcher.

Liverpool även har 73 resten av 31 samt övertagande emot Manchester United på tisdagskvällen samt är redo att snabbt överföra mot toppen resten av tabellen i form av det finns en inkomst.

Pep Guardiola gjorde ett antal modifieringschanser inom sin startuppställning hantera FA-cupens semifinal gentemot Liverpool.

PEP 🗣 Vi gav allt efter en tuff första halvlek. För det första målet, de fasta matcherna är de väldigt, väldigt starka. Den andra var en olycka. Svårt att komma tillbaka men de gjorde det perfekt i andra halvlek. https://t.co/wmJBXDapG6

Dock mannen närma sig för att återvända mot sin starkaste laguppställning gentemot Brighton & Hove Albion för att levereras till Etihad efter bra poäng gentemot Tottenham Hotspur samt Arsenal. Manchester City är segerlösa inom sina tre mest uppdaterade matcher inom alla de tävlingar samt onsdagens montering är redo att nuvarande sig utvecklas till jämförelsevis rafflig.

Graham Potters åsikt gick via det finns en extrem patch till de som bestämde sig i ett försök att åka sig samt du säger att sin dominans inom norra London. De skulle förlorat sex resten av sina förra sju matcher, på ett sätt komma in inom matchen gentemot Arsenal den 9 april.

Leandro Trossard samt Enock Mwepu hade varit på mål som med hjälp av Seagulls efter de slog Gunners i form av 2-1 på Emirates. Det finns en Trossard-anfall inom 90:e minuten räckte i ett försök att de kanske förvärva alla de tre poängen gentemot Spurs förra helgen.

Deras rekord på bortaplan den den här typen säsongen är berömvärt, efter du kommer att ha förlorat bara för att 3 gånger på bortaplan. Dock de kommer skulle vilja av tillverkning men det finns en stark prestation i ett försök att förvärva övertaget resten av på detta Manchester City-lag som kan är benägna att kasta alla sakerna dem har gentemot dem.

Manchester City vs Brighton & Hove Albion samt nyckeltal

  • Manchester City även har aldrig förlorat hemma gentemot Brighton inom ligan.
  • Brighton & Hove Albion även har förlorat åtta resten av sina 9 Premier League-matcher gentemot Manchester City. De som spelade komma in det finns en 3-2 inkomst gentemot Cityzens på AMEX förra säsongen.
  • Efter du kommer att ha vunnit 1-0 gentemot Liverpool förra säsongen är redo att Brighton utvecklas till som 3:e laget för att vinner det finns en bortamatch gentemot de som regerande Premier League-mästarna hela säsonger inom rad. Tottenham Hotspur samt Liverpool är de som den som lagen för att även har gjort som fram till nu.
  • Manchester City även har misslyckats i form av att uppnå två resten av sina tre mest uppdaterade Premier League-matcher. De som gjorde oavgjort gentemot Crystal Palace den 15 mars samt hölls oavgjort 2-2 resten av Liverpool den 10 april.
  • Brighton & Hove Albions Premier League-rekord på onsdagar är jämförelsevis dåligt, efter du kommer att ha vunnit bara för att en av många 16.

Manchester City vs Brighton & Hove Albion förutsägelse

“City är en fantastisk sida. Sättet de spelade den andra halvleken på Wembley visade mycket om deras kvalitet och karaktär. “Pep har varit där, men budskapet från honom har aldrig lidit, ur ett tränarperspektiv är det otroligt. allt från gaffern. 🤝 https://t.co/ac2wLXHR6L

Manchester City skulle vara fast beslutna att uppnå den här typen hela genom hook, line eller sinker. De kommer vara desperata att svara sin förlust inom FA-cupens semifinal samt är benägna att även bevara Liverpool på spåren. Brighton närma sig är benägna att bjudas på våg efter våg resten av City-attacker samt de kommer göra duktig i ett försök att hålla sig borta från är benägna att leverera med hjälp av ganska mycket åkomma.

Förutsägelse: Manchester City 3-0 Brighton & Hove Albion


Manchester City vs Brighton & Hove Albion speltips

Riktlinjerna 1: Konsekvens – Manchester City

Riktlinjerna 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker

Riktlinjerna 3: Manchester City leder inom halvtid – Säker

[ad_2]

Leave a Reply