video utställning att som är potentiellt för att slutföra som och använder inte en är benägna att du har någonsin gå

0

[ad_1]

ymfah, det finns en välkänd YouTuber i form av genom 970 000 prenumeranter, även har skapat det finns en video under vilket mannen förklarar ta reda på hur man det är det potentiellt efterbehandling Dark Souls 3 och använder inte en är benägna att du har någonsin gå. Utmaningen fordrar, tillsammans med ganska mycket uthållighet, nytta av specifikt försvarsmedel, expertis men även utforskningsstrategier.

Först av varje liten sak, låtlektioner oss specificera vilka som kan vara väsentliga riktlinjer: Sätt går för att inte det som får karaktären inom Dark Souls 3 är benägna att gå, som behöver vi säger att som går för att inte är benägna att för att använda sig av rörelseingångarna (vänster analog spak eller WASD, och icke ens olika tangenter genom omtilldelning, förstås). Varje liten sak annat är tillåtet, dock denna regel skapar “bekymmer”. Till att börja med är som för att inte potentiellt är benägna att utöva rullar, för att fordrar det finns en rörelseriktning. Det är det inte heller potentiellt är benägna att för att använda sig av stegar, för att fordrar “citerar” men även “ner” rörelse.

Tidigare än vi släpps kl den syftet är problemet ändå totalt okomplicerat överföra. Svaret i form av ymfah är är benägna att för att använda sig av ett tillfällig försvarsmedel, knivarna, för att gör är benägna att kommer du att kunna förmedla ett steg offensiv i form av all skott. Såväl som har dom snabbstegsförmågan för att gör är benägna att kommer du att kunna göra ett steg inom den riktning du kan vara vänd kontra. Med ett syfte att ändra riktning vet du för att använda sig av låsningen på fiender eller pilbågen, för att medan du siktar ändrar riktningen för att Dark Souls 3-karaktären är vänd kontra.

Videon är väldigt reslig men även som går för att inte är benägna att göra en observation med hjälp av all steg men även all enskild stridsstrategi. Inom gemensam bör karaktären tjäna på ett antal “metoder” för att t.ex. avståndsförgiftning som ett sätt att ta bort säkert fiender och använder inte en är benägna att göra dem aggressiva, eller för att använda sig av trollformler men även ringar som ett sätt att växa till att bli osynliga men även det praktiskt taget totalt tysta men även övervinna säkert fiender. Såväl som låter Dark Souls 3 dig övervinna dödliga instanser i fall du, hela genom är benägna att göra aktiv magin inom motståndet kontra instanser, försvinner sporten effektivt medan du träffar marken. Som ett alternativ som ett sätt att återvända ytterligare brasan utställning omstart av sporten dig har varit du kan föll, dock ändå på liv.

Dessutom är det potentiellt är benägna att för att använda sig av det finns en speciell färdighet av det finns en båge som ett sätt att träffa säkert bossar utomhus dimman, som ett sätt att på ett absolut tillvägagångssätt ta bort dem eller, inom ett instanser, blockera deras AI men även ha förmågan att förmedla sig kommer in men även besegra fienden och använder inte en är benägna att de som reagerar. En av många de som svåraste passagerna är relaterad ytterligare den Defiled Capital men även den högre delen av Lothric – varje områdena inom Dark Souls 3 fordrar att du bara gagnar det finns en stege som ett sätt att komma åt. Inom som denna sort fallet använde ymfah, inom samarbete i form av det finns en olika ivrig spelare för att bör vara det finns en invaderande variant, det finns en glitch för att – sagt på ett trivialt tillvägagångssätt – eliminerar gravitationen med ursprung i spelaren men även låter honom för att använda sig av omgivningens polygoner som ett sätt att ändra sin placering vertikalt men även börja dela av den anledningen som flyga men även övervinna säkert områden, ytterligare men även i form av besegra det finns en boss genom golvet.

Youtubern vinner över för att inte hela chefer, uttryckligt för att inte de som med ursprung i den primära DLC:n som ett resultat av som finns med hjälp av ganska mycket av stegar, dock ett fullständigt betraktat lyckas den slå som mesta av Dark Souls 3 och använder inte en är benägna att du har någonsin utlösa det finns en rörelseingång. Detta kan vara en anmärkningsvärd prestation, både inom praktiken men även som ett sätt att som krävdes intensivt som ett sätt att för att hitta tillämpliga metoder.

För de som gillar utmaningar, jag vet att vilken speedrunner är klar Elden Ring på mindre än 13 minuter.

[ad_2]

Leave a Reply