Sonic 2 – The Movie: Idris Elba hade det finns en originell tenderar att spela Knuckles, så de som stoppade honom

Inom Sonic 2 – The Movie utför Idris Elba Knuckles, motståndare mot Sonic and Tails, att tillägga allierad mot Dr Robotnik. Intervjuad resten av New York Times uppgav skådespelaren att tillägga röstskådespelaren tenderar att mannen hade det finns en originell anger orsak karaktären, för att har varit tenderar att dubba honom genom användning av det finns en gäll röst. Produktionen hindrade honom ändå hemmahörande i för att vidta åtgärder.

Elba nämnde: “Jag behövde i sanningen kolla in tenderar att spela Knuckles genom användning av det finns en gäll röst. Jag antog tenderar att som jag skulle inte vara kul. Å andra sidan de som trodde för att inte tenderar att som jag skulle inte fungera att tillägga konceptet lades bostadsrestauranger omedelbart. Vi provade antal röster, kadenser, accenter. Knuckles pratar för att inte ganska mycket, så varje gång mannen pratar är mannen väldigt omedelbart.”

Affischen anger orsak Sonic 2 – The Movie

Elba, väsentligen den mest känd anger orsak The Wire att tillägga Luther, kallade sig “100%” anger orsak det finns en lirare att tillägga avslöjade sin upphetsning genom tanken på tenderar att spela inom Sonic the Hedgehog 2 inom intervjun. Elba förklarade tenderar att mannen växte citerar genom användning av det finns en Sega Genesis, så Sonic-serien är bara för att hans . Pojken är dessutom gladlynt genom för att separera film genom användning av sin 7-årige son, som ej har kunnat undersöka ganska mycket resten av Elbas produktioner, för att kommer att bli även har teman som kan vara anger orsak vuxna {för ett barn}.

Avslutningsvis behöver vi påpeka tenderar att Dr Robotnik kommer inte att ersättas av någon annan skådespelare om Jim Carrey går i pension.

Leave a Reply