Inför: Birmingham City vs Coventry City förutsägelse, förhandsvisning, lagnyheter att tillägga extra fredagen 15 april

0

[ad_1]

De som EFL mästerskap även har gått kommer in inom sina slutlig matcher att tillägga av konstant inom helgen, i form av Birmingham City värdskap Coventry City på fredag ​​eftermiddag.

Birmingham City även har varit tämligen inkonsekventa på efteråt ett tag att tillägga även har tagit två segrar, två oavgjorda att tillägga två förluster på sina sex mest uppdaterade matcher. De som slogs i form av 2-0 resten av högtflygande Nottingham Forest senast efter de kämpade i ett försök att skapa ett antal anmärkningsvärda chanser att byta resultatet.

Birmingham City ligger på 18:e tillräckligt med utrymme inom ligatabellen i form av 45 den bästa poängen… på 41 matcher. De kan för tillfället är tenderar att försök att återvända mot lönsam tillvägagångssätt som ett resultat av de som siktar till minst en stark avslutning på ligasäsongen.

Coventry City återvände mot lönsam tillvägagångssätt förra helgen att tillägga tog det finns en överraskande 3-1 bortaseger genom ligaledarna att tillägga uppflyttningsfavoriterna Fulham. Ett självmål att tillägga det finns en Victor Gyokeres-attack gav Sky Blues det finns en ledning inom första halvlek tidigare än Callum O’Hare säkrade de som tre poängen sent inom matchen.

Gästerna ligger för tillfället är på 10:e tillräckligt med utrymme inom serietabellen i form av 59 den bästa poängen… på 41 matcher. De kommer sikta på tenderar att konstruera vidare på sitt mest uppdaterade konsekvens som ett resultat av de som gör det finns en sen skjuts mot slutspelet.


Birmingham City vs Coventry City Head-to-Head

Traditionellt även har som varit 60 konferenser mellan Birmingham City att tillägga Coventry City. Värdarna även har vunnit 24 resten av dessa matcher, då istället gästerna även har vunnit 17 gånger. Sätt blev 19 oavgjorda team mellan den 2 lagen.

Den 2 lagen möttes senast inom det finns en ligamatch inom november förra året. Matchen slutade mållöst.

Birmingham City Formguide: LWDLD

Coventry City Form Information: WLDDL


Birmingham City vs Coventry City Besättning News

Birmingham City

Målvakten Neil Etheridge ådrog sig det finns en huvudskada emot Nottingham Forest att tillägga närma sig tenderar att missa helgens match på grund av detta. Matija Sarkic, George Friend, Adan George, Teden Mengi att tillägga Tahith Chong är alla de skadade dessutom att tillägga skulle vara frånvarande.

TrasigSkådespelare: Matija Sarkic, George Friend, Adan George, Teden Mengi, Tahith Chong, Neil Etheridge

Osäker: Ingen person

Upphängd: Ingen person

Coventry City

Besökarna även har några frånvarande hantera fredagens match. Liam Kelly, Jodi Jones, Jake Clarke-Salter att tillägga Matt Godden är alla de skadade, då istället Jordan Shipley att tillägga Josh Eccles är otillgängliga p.g.a. {sjukdom} respektive COVID-19.

Kyle McFadzean återhämtar sig ifrån det finns en kroppsskada att tillägga är osäker mot sporten.

Trasig: Liam Kelly, Jodi Jones, Jake Clarke-Salter, Matt Godden

Osäker: Kyle McFadzean

För att inte tillgänglig: Jordan Shipley, Josh Eccles

Upphängd: Ingen person


Birmingham City vs Coventry City troligen laguttagningarna

Birmingham City troligen laguttagningarna (3-5-2): Connal Trueman; Marc Roberts, Nico Gordon, Maxim Colin; Onel Hernandez, Ivan Sunjic, Gary Gardner, Juninho Bacuna, Kristian Pedersen; Scott Hogan, Lyle Taylor

Coventry City troligen laguttagningarna (3-5-1-1): Simon Moore; Jake Bidwell, Michael Rose, Dominic Hyam; Fankaty Dabo, Jamie Allen, Ben Sheaf, Gustavo Hamer, Ian Maasten; Callum O’Hare; Viktor Gyokeres


Birmingham City vs Coventry City

Birmingham City även har bara för att vunnit en av många sina 5 mest uppdaterade ligamatcher att tillägga även har bara för att gjort ett mål som genom den perioden.

På samma identiska tillvägagångssätt avveckla Coventry Citys mest uppdaterade konsekvens det finns en vinstfri serie i form av 4 matcher så är redo att ge dem självförtroendet att förverkliga gång på fredag.

Trasig: Birmingham City 0-1 Coventry City

[ad_2]

Leave a Reply