Champions League: City via “noll” inom Madrid planerade ett spektakel, Liverpool via oavgjort ytterligare semifinal

Atletico Madrid även Manchester City spelade 0:0 inom natt, ett konsekvens för att tog Pep Guardiolas grupp ytterligare semifinal grund av triumfen ifrån den primära duellen inom Manchester (1:0).

City hade besvärligt är benägna att göra mål som inom första matchen, även som målet fortsatte De som Bruyne bekräftade sig vara nödvändig inom duellen. Atletico skyndade sig för att inte för närvarande, de som ägnade extra uppmärksamhet åt sitt mål som gång. Dock alla sakerna som ett resultat av skapade de som chanser framför målet på Ederson. De skulle de som enorma genom de som mest uppdaterade tio minuterna. Dock nätverket resten av “invånare” skakade för att inte. Det föregående paret av minuterna stod Atletico och använder inte en det finns en idrottsman mycket mindre efter är benägna att Felipe fått ett omedelbart rött tillfällig.

Inom semifinalen inom Champions League utför Manchester City kontra Real Madrid.

Liverpool tillät för att inte överraskningar även via oavgjort kontra Benfica hemma på 3:3 försvarade segern ifrån den primära matchen via 3:1.

Klopp, göra en ersättning för fördelen ifrån den primära duellen, bestämde sig som ett sätt att avkopplingsmål de som finaste fotbollsspelarna, även via det finns en sådan sammansättning hände de som “röda” bättre av. Mannen öppnade poängen Konate efter 20 minuters game gav Benfica för att inte citerar även kvitterade tio min efteråt. I form av ett mål som på samtlig synpunkt lämnade pojken inom halvtid.

Liverpool nådde det finns en ny ledning inom den 55:e minuten även sköt Firmino, samma identiska idrottsman tio min efteråt tog hand i fråga om 3:1. Inom den tipsa resten av halvleken lyckades Benfica göra två mål som genom Yaremchuk även Nunez anger orsak slutlig 3:3 eller ett fullständigt 6:4 anger orsak Liverpool.

Liverpools motståndare inom semifinalen närma sig är benägna att förändras till säsongens överraskning inom den ecu elittävlingen, laget resten av spanska Villarreal.