Polisen även har inlett det finns en utredning resten av Ronaldo

0

Cristiano Ronaldo gjorde en gigantisk skandal efter är benägna att pojken slog ett autistiskt av barn samt slog sönder sin telefonlag livlig genom lagets nederlag kontra Everton.

Efter matchen märkte portugisen, varje gång pojken gick åt omklädningsrummen, det finns en pojke via det finns en mobil för att filmade honom, varefter pojken slog sätt 14-åriga barnet inom armen. Telefonen föll samt gick sönder, vilket lämnade pojken via ett blåmärke.

Ronaldo ohälsosamt i fråga om ursäkt genom Instagram, dock tydligt har fått sätt för att inte så jämnt, som ett resultat av polisen även har inlett det finns en utredning.

Det finns en talesman för att stödja polisen inom Merseyside uttalas är benägna att den 2 teamen hade kontaktats efter studier i fråga om det finns en påstådd övergrepp.

“Då istället spelarna lämnade planen, klockan 14:30 rapporterades sätt är benägna att ett av barn attackerades resten av det finns en lirare med ursprung i gästlaget. “Utredningar händer samt polisen knegar dessa dagar via Everton Football Club med ett syfte att granska fotografierna samt slutföra det finns en intensivt vittnesutredning med ett syfte att fastställa i fråga om brottet inträffade”, uttalas det finns en polistalesman.

[ad_2]

Leave a Reply