Bastianini är den nya ledaren, den “galna” Golv Marquez hemmahörande i slutlig ytterligare 6:e tillräckligt med utrymme inom Texas!



Aeneas Bastianini nådde det finns en fantastisk seger inom den amerikanska Grand Prix på observerar inom Austin, Texas som ett sätt att bryta segersviten med hjälp av den sexfaldige världsmästaren Golv Marquez på denna bana, även när den otänkbara spanjoren nådde det finns en 6:e tillräckligt med utrymme inom som första racet efter skräckkollisionen inom Indonesien, hjärnskakning dessutom led resten av ögonproblem.

Bastianini hände genom användning av det finns en ny seger med hjälp av Ducati, hans olika den den här typen säsongen för att mannen är ny ledare genom användning av inom som normala klassificeringen, tidigare att spanjoren Alex Rins, för att inom slutlig varvet mottagit och extra det finns en Ducati-förare, Jack Miller.

På fjärde tillräckligt med utrymme hände Joan Mir framför Francesco Banjaia, dessutom bakom dem hade Marquez, för att medger är benägna att observerar inom Texas är hans segerkandidat på kalendern, dessutom fram till nu även har inte har någon otänkbara sju funktioner den här typen, det finns en fantastisk brott genom användning av detta världen. mästaren Fabio Quartararo som ett sätt att nuvarande är benägna att i fråga om mannen förblir hälsosam närma sig mannen återigen är benägna att växa till att bli det finns en konkurrent som ett sätt att vinna på vilken bana för att på något sätt.

Mycket mer spektakulära, “Kungen resten av COTA”, Marquez påbörjade för att nia, så hade det finns en katastrofal börja dessutom slutade på slutlig tjugofjärde tillräckligt med utrymme tidigare än den primära kurvan. Å andra sidan av den anledningen som hände den otänkbara comebacken – inom den tipsa resten av första varvet hade varit mannen på 18:e tillräckligt med utrymme dessutom inom den tipsa resten av 3:e varvet hade varit mannen redan 14. Marquez körde förr än ledarna inom loppet dessutom hade varit bland de många tio största resultat i ytterligare kl. 7:e varvet, varefter mannen passerade franska Zarco dessutom Quartararo som ett sätt att nå 6:e tillräckligt med utrymme.



Leave a Reply