Junker Queens expertis för att utan tvekan avslöjas resten av det finns en läcka

0

[ad_1]

Av den anledningen som lanseringen resten av Junkertown-kartan 2017 även har Overwatch-fans väntat på debuten resten av Junker Queen för att det finns en spelbar en personlighet, vilket i rad med det finns en läcka till slut jag skulle inte vara kapabel till inträffa i form av Overwatch 2. Inom det finns en inte för länge sedan uppnådd livestream är redo att FéféGG, smeknamnet på Félix Münch, förr en expert , caster även analytiker med ursprung i Overwatch League, ha avslöjat för tidigt Kompetens resten av drottningen resten av Junker Town.

FéféGG säger sig ha fått hans skyldigheter med ursprung i det finns en anonym leverans, så sätt så mycket som ska tas i form av det finns en nypa salt, i rad med vilket drottningen resten av Junkertown borde vara det finns en stridsvagn eller ett hjälper. Den nyttjar ett hagelgevärsliknande krigsredskap för att känd som “Scattergun”, då istället karaktären för att stödja närstridsattacker nyttjar en form sågtandad svärd för att trigga “blödning” på motståndare, vilket i form av tiden trigga sår. Borde du trycker på vapnets sekundära avfyrningsknapp kastar du kommer dessutom bladet för att i fråga om sätt vore det finns en bumerang även lockar hit fiender.

En av många Junker Queens två talanger är ett “krigsrop” för att erbjuder 200 liv mot karaktären även 100 mot närliggande följeslagare. Sätt erbjuder dessutom det finns en rörelsehastighet på 30 %, å andra sidan det är det oklart i fråga om effekten sträcker sig mot allierade dessutom. Den övriga kraften består som ersättare resten av det finns en områdesattack för att träffar hela mål som framför Junker Queen, vilket dessutom trigga blödning inom på detta instanser.

Extremt, alternativt, känd som “Rampage” även varje gång den fint aktiverats rusar karaktären offensiv hela genom är benägna att utöva roterande angrepp. De som besvärade drabbas resten av olyckor, blödningar även det finns en debuff för att stoppar terapeutisk inom ett par sekunder. Karaktären även har dessutom det finns en passiv skicklighet för att tydligt kommer att få henne är benägna att bli bättre sig HP förlitar sig på blödningsskadorna mot motståndarna.

Overwatch, Junker Queen inom ett resten av flygbladen öppnade upp på Junkertown-kartan

För att nämnts ovan, även när FéféGG faktiskt även har kontakter inuti Overwatch 2-landskapet, ska ryktena för att rapporterats ovan tas i form av det finns en nypa salt. Sätt bör ändå sägas är benägna att slutligen närma sig drottningen resten av Junkertown absolut är benägna att göra sin debut inom skjutspelet, möjliggöra de som ledtrådar för att utvecklarna lämnat genom tiden.

För tillfället i form av det finns en ersätta Blizzard tog bort bokstaven “Z” från Zarya, den ryska hjälten i Overwatch, eftersom den representerar en krigsvänlig symbol.

[ad_2]

Leave a Reply