genom 13,5 tiotusentals USD inom välgörenhet 2021

0

[ad_1]

Ödmjukt paket publicerade rapporten i fråga om de som slutresultat för att uppnåtts inom 2021varav sätt framgår är benägna att grund av försäljningen resten av buntarna även har skänkts genom 13,5 tiotusentals USD mot välgörenhet med hjälp av genom 15 000 antal prylar, samtidigt ett fullständigt hemmahörande i 2010 mot dags dato även har rörelsen donerat genom 200 tiotusentals USD.

Ifrån rapporten kommer att få vi förverkliga är benägna attHumble Bundle: Covid-19 ett fullständigt 1,1 tiotusentals USD donerades mot Indien dessutom Brasilien. Dessa medel delades ut mot antal välgörenhetsorganisationer för att inom sin vänd erbjöd sin assistans mot de som väsentligen den mest behövande. Åt instans köpte Direct Relief 400 medicinska syrgaskoncentratorer för att hjälpte 2 000 folk inom Brasilien, samtidigt International Medical Corps satte ut 260 vaccinationsteam på jordbruket, väsentligen den mest eftersatta områden, dessutom levererade genom 50 000 doser.

Donationerna hemmahörande i Humble Bundle handlar för att inte bara för att i fråga om nödsituationen för att representeras resten av Covid, och använder inte en de som täcker antal sektorer. Ifrån medel för att donerats med hjälp av internationella kriser, hela genom undervisning dessutom att kunna främja inkludering, nämner mot initiativ att kunna stoppa “klimatförändringar”. Grund av köpen resten av buntarna donerades mot instans 2 tiotusentals USD med hjälp av bot resten av psykiska störningar dessutom förebyggande resten av självmord, 1,8 tiotusentals måltider delades ut inom av länder som inom elände, 48 195 buskar planterades inom områden för att drabbats resten av bränder dessutom översvämningar dessutom större än 2 000 timmars även har finansierats i hela, bröstcancervård.

På detta är bara för att bland siffrorna inom den långa Humble Bundle-rapporten, för att kommer du att kunna läsa inom sin helhet om du strävar efter till denna adress. De som mest uppdaterade veckorna även har Humble Bundle som ett alternativ lanserat det finns en fyllig paket för att hjälpa offren för kriget i Ukraina som samlade in 20 miljoner dollar på bara 10 dagar.

[ad_2]

Leave a Reply