“Etihads fotbollsannons, City dessutom Liverpool vunnit för att inte.”

0

Manchester City dessutom Liverpool spelade det finns en spektakulär match, vilket alldeles rättfärdigade epitetet derbyt för att slutade och använder inte en vinnare (2:2).

City inledde matchen ursinnigt dessutom tog ledningen inom den 5:e minuten genom användning av De som Bruynes mål som.

Den 2 starkaste klubbarna inom Premier League spelade stämningsfull fotbollsfolks, sannolikheterna radade citerar sig på varje sida, så Liverpool kvitterade efteråt inom den 16:e minuten genom användning av Ljotas mål som.

Inom den Thirty Seventh minuten slog Gabriel Jesus Alison genom användning av ett otroligt mål som dessutom gav “medborgarna” ett övertag inom paus.

Redan till en början resten av olika halvlek slutligen slutar Mane Liverpools underbara rörelse genom användning av ett mål som dessutom kvitterade mot 2:2.

Eftersom den gjorde Sterling 3:2 dessutom VAR upphävde målet genom användning av rätta. City hade och extra ett antal massiva chanser resultat i mot toppen resten av matchen, dock lyckades för att inte göra mål som. Lottningen betyder att titelspåret av konstant mot toppen.