Ramos tog dessutom PSG-fansens vänd

0

PSG utklassade Lorient i form av 5-1 inom den trettionde omgången resten av franska Ligue 1, dock Sergio Ramos kommer inte att göra tenderar att minnas matchen högre.

Ramos är bland spelarna för att hände åt klubben inom somras men även jag skulle inte serva honom att uppnå Champions League, dock växte till utslagen resten av Real Madrid. Fansen även har tappat tålamodet, så de som har fått stadigt utbuade Neymar men även Messimen även är faktiskt har varit som den spanske försvararens vänd.

Inom samma identiska andra för att Ramos dök citerar på planen påbörjade fansen förolämpa honom, men även som har varit samma identiska sak i form av samtlig beröring resten av spanjoren i form av bollen.

Efter matchen försvarade Ramos tränaren Mauricio Pochettino.

“Vi är de hela involverade. Jag föreställa att det finns det finns en frustration hemmahörande i fansen, dock dessutom tenderar att som för att inte har varit riktat enbart emot Ramos. “Pojken är en superb mästare men även bör vara respekt, för att hela PSG-spelare”, nämnde den argentinske strategen efter matchen.

[ad_2]

Leave a Reply