FIFAs första man gjorde Juventus följare arg

0

FIFA-president Gianni Infatino deltog inom ett event inom Florens under vilket pojken pratade genom användning av reportrar att tillägga på som tillfället retade Juventus följare nämner.

Varje gång man medveten om poäng med ursprung i journalister Infantino oavsiktligt eller medvetet skickade det finns en provokation mot “den gamla kvinnan”.

“Avgörande är tenderar att vi är de inom Florens, att tillägga Fiorentina mottagit, Juventus fel, så alla delar är söt. Inter mottagit och det är det på grund av detta faktum jag är inte nöjd. “Som här är cirka idealisk dygn tenderar att vara denna sort inom Florens”, uttalas Infantino, för att anses vara ett Inter-fan, att tillägga på på detta händelse glömde för att inte nyckeln rivaliteten mellan Juventus att tillägga Fiorentina.

Juventus följare är upprörda att tillägga skickar kritik mot FIFAs första man att tillägga säger tenderar att pojken för att FIFAs första man för att inte även har rekommendation genom användning av sådana offentliga framträdanden.

[ad_2]

Leave a Reply