partnerskap i fråga om spelvärlden dessutom eSport

0

[ad_1]

Riot Games dessutom Coca-Cola meddelade för närvarande det finns en detalj flerårigt partnerskap fokuserat på världen resten av spela dessutom e-sportdessutom därför hyperlänkar League of Legends: Wild Rift dessutom Wild Rift Esports, en av många de som snabbaste stigande spel- dessutom esports-franchiserna globalt, åt som berömda varumärket Coca-Cola.

Coca-Cola, för att det finns en en världsomfattande grundare, närma sig tenderar att samarbeta med ett syfte att skapa upplevelser dedikerade åt följare, både för att stödja League of Legends: Wild Rift varje för att stödja Wild Rift Esports. Varumärket kan till och med tenderar att specialiserat sig i tenderar att skapa värde för att stödja samhället hela genom att erbjuda åt personliga belöningar dessutom upplevelser, tillsammans med det finns en serie veckovis innehåll material skapat inom samband genom användning av Wild Rift.

De som första slutsatserna resten av på detta partnerskap är synliga för tillfället inom den mest uppdaterade digitala marknadsföringskampanj resten av Coca-Cola, genom användning av titeln “It Must Be Real”, för att innehåller ett par scener ifrån Wild Rift e-sport.

“Vi alla vet att tenderar att mobilspel är en avgörande del resten av framtidens spela dessutom är glada genom tenderar att arbeta genom användning av det finns en branschledare för att Riot Games, för att sammanför sportaktiviteter dessutom fritid”, säger Brad Ross, en världsomfattande vicepresident för att stödja tillgångar, influencers dessutom partnerskap. resten av The Coca-Cola Company. “Coca-Cola hade varit en av många de som första partnerna åt League of Legends eSports dessutom vi alla vet att resten av expertisförväntningar vilken energi sporten även har i förhållande till tenderar att föra samman folk ifrån så mycket som världen, både inom tävlingar dessutom inom tenderar att heja. Coca-Cola är tillsammans med resten av åtminstone entusiast, kunna uppdatera dessutom regenerera både lirare dessutom följare”.

Wild Rift Esports är Riot Games första variant resten av esport, för att lanserade sin första officiella tävlingssäsong 2022, genom användning av bildandet resten av åtta områden dessutom det finns en en världsomfattande säsongsfinal. Antal grupp ifrån så mycket som världen tävlar inom regionala turneringar med ett syfte att kvalificera sig åt Wild Rifts första internationella turnering, En världsomfattande Wild Rift Icons Championship, som kan tenderar att äga rum genom sommaren.

Coca-Cola hade redan samarbetat genom användning av Riot Games ifrån 2014 åt 2016, genom användning av anledning resten av världsmästerskapet inom League of Legendssamarbetar genom användning av ett kvarter biografer inom antal av länder som med ett syfte att skapa speciella upplevelser för att stödja tittare dessutom genom användning av samlarföremål.

“Coca-Cola även har stött lanseringen resten av vad för att för tillfället är är den viktigaste eSporten på planeten, League of Legends. Jag därefter gladlynt genom tenderar att de som försöker det finns en framtid för att stödja Wild Rift eSport dessutom”, säger Leo Faria. , en världsomfattande chef för att stödja Wild Rift e-sport på Riot Games. “På detta samarbete närma sig tenderar att sträcka sig genom 100 av länder som, tillsammans med de som åtta regionala ligorna för att vår sportaktiviteter att konstruera på.”

“Vi är de väldigt glada genom tenderar att arbeta aspekt på aspekt genom användning av Coca-Cola med ett syfte att förnya upplevelsen för att stödja lirare hela i fråga om på jorden inom Wild Rift”, säger Alan Moore, exekutiv producent för att stödja League of Legends: Wild Rift på Riot Games. “Du kommer att ha deras hjälper en gång vi av konstant tenderar att inklusive åt dessutom innehåll material åt Wild Rift närma sig tenderar att skapa nya möjligheter ut och in ur sporten.”

“Vi är de övertygade i fråga om tenderar att magi existerar dessutom tenderar att den härrör ifrån mänskliga relationer för att utvecklas inom både den sanna kom dessutom digitala världen, när som helst kompisar möts med ett syfte att förmånen från rafflande stunder”, säger Selman Careaga, en världsomfattande president för att stödja The Coca-Cola varumärke. Cola Company. “Vi ser fram emot arbeta på kort avstånd Wild Rift-teamet med ett syfte att nytt innehåll material dessutom upplevelser åt fler dessutom fler följare hela i fråga om på jorden genom de som kommande månaderna dessutom åren.”

[ad_2]

Leave a Reply