läget utan ut en konstruktioner jag skulle inte vara kapabel till förbli oavbrutet

Fortnite även har hela denna era lanserat ett nytt spelläge som låter dej slåss utan ut en konstruktioneroch det är det genomförbar tenderar att på detta spelalternativ förbli anger orsak hela tiden i hela, Epic Games-spelet, ta hänsyn till framgångarna fram till nu.

Baserat på studier ifrån säkert Twitter-användare {specialiserade} på Fortnite, såsom HYPEX, finns sätt risk tenderar att Epic Games även har beslutat tenderar att behålla “ingen person bygga”-läge på obestämd ett tag inom sporten, även efter tenderar att den begränsade tidsperioden för att dessa dagar händer i hela, Fortnite även har slutat.

För att rapporterats inom meddelandet under jag skulle inte säkert bevis anger orsak denna kommande förändring det har varit det inom ett par förslag för att publicerats på laddningsskärmarna, under vilket Episka spelet hänvisar tillbaka till “läge i form av utveckling aktiverad”, för att i fråga om på detta är ett helt av andra.

Inom samt baksidan är tanken tenderar att Fortnite är redo att inkludera ett läge utan ut en konstruktioner som kan vara helt aktivt samt valbart, hela genom det finns en specifik spellista, tillsammans med den traditionella för att som ersättare inkluderar utveckling resten av byggnader samt samlas resten av materialfaciliteter, baserat på spelets väsentliga egenskaper. …

Epic Games val, sedan igen, jag skulle inte vara inom linje i form avduktig lösningar fått ifrån sätt aktuella läget fram till nu: en hel del konsument även har erkänna chansen ha förmågan att spela Fortnite inom på detta läge utan ut en konstruktioner samt åt samt i form av personligheter inom sikte för att Ninja, Tfue samt NickEh30 stödde extremt positiviteten inom denna spelupplevelse samt ohälsosamt Epic Games tenderar att behålla den på obestämd ett tag.

På sätt denna sort laget inväntar vi all officiell av data ifrån utvecklingsteamet. För tillfället, låtlektioner oss komma ihåg sätt Epic Games och Xbox donerar Fortnite-intäkter till olika humanitära föreningar till stöd för Ukraina även har redan samlat komma in 50 miljoner dollar i hela, ett par dagar.

Leave a Reply