nya fordon, Career Builder dessutom ganska mycket extra

0

[ad_1]

Rockstar Games även har avslöjat nyheterna som inkluderar versionerna PS5 dessutom Xbox Series X | S Resten av GTA online-för att förkroppsligar bland annat nya fordon dessutom utföra Carrer Builder uttryckligt designad med hjälp av nyinskriven via GTA 5 multiplayer.

För att du kommer absolut redan jag vet att, på lanseringen resten av GTA 5 på PS5 dessutom Xbox Series X | S (här detaljerna om upplösning, bildhastighet, strålspårning och grafiklägen), GTA Online- kan också är benägna att det har varit det tillgänglig inom en likgiltig alternativ på den mest uppdaterade generationens konsoler med ursprung i Sony dessutom Microsoft. Såväl som, genom loppet av de som första tre månaderna närma sig sätt är benägna att vara utan kostnad med hjälp av PlayStation Plus-prenumeranter.

GTA online-

Som svar på vad för att rapporterats på den officiella webbplatsen innefattar den nya versionen resten av GTA Online- nya bilar dessutom på Los Santos Car Meet: Haos Särskild Works. Som består av uppgraderingar med hjälp av de som finaste fordonen inom sporten, ett helt nytt racingklass för att använde modifierade fordon dessutom tidskörningar via veckovis rotation, utöver en toppkvalitet provkörning att kunna prova nya modifierade racingbilar utan kostnad.

Bland de många betydande nyheterna med hjälp av PS5 dessutom Xbox Series X | S-versionerna resten av GTA Online-, vi upptäcker att vi dessutom den nya funktionen Karriärbyggare gjord exakt med hjälp av nya utövare eller för många som behöver återställa sin en personlighet dessutom börja dela i fråga om med ursprung i ansats, vilket direkt erbjuder 4 000 000 GTA $ via vilka sätt på grund av detta faktum skulle vara genomförbar att shoppa fastigheter, bilar dessutom jaktredskap. Såväl som även har {en helt} ny handledning skapats, {en helt} förnyad huvudmeny för att erbjuder omedelbart mot de som antal spellägena dessutom ganska mycket extra.

GTA 5 med hjälp av PS5 dessutom Xbox Series X | S närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig med ursprung i dessutom via 15 mars 2022. Rockstar Games detaljerade dessutom överföring av lagringar, migrering av GTA Online-profil till nya versioner och förladdningsdatum.

[ad_2]

Leave a Reply