Murray: Tennis är friskare varje gång Novak Djokovic utför

0

Andy Murray överväga är benägna att tennisen närma sig är benägna att utstå förmodligen den mest i fråga om hans kompisändringar Novak Djokovic missar Grand Slam, vilket kommer antagligen efter är benägna att världsettan uttalas är benägna att mannen för att inte jag skulle inte vaccineras dessutom knappast jag skulle inte vara kapabel till spela på Roland Garros, Wimbledon dessutom US Open.

Ковиokovi призна erkände är benägna att mannen för att inte närma sig är benägna att spela inom Masters inom Indian Wells, även när mannen hade varit registrerad anger orsak turneringen som ett resultat av mannen för att inte är redo att är tillgängliga inom Förenta staterna som ett resultat av mannen för att inte är vaccinerad. Även när Murray säger är benägna att serben bör leva genom användning av konsekvenserna resten av sitt , överväga mannen är benägna att tennisen närma sig är benägna att missa en betydande mängd.

”Jag behåller för att inte genom användning av i fråga om hans , jag överväga är benägna att som har fått en betydande mängd lossa anger orsak honom är benägna att för att hitta sig som ett sätt att vaccinera sig. Dock jag gillar för att inte är benägna att undersöka honom inom det finns en tillstånd för att inom Australien, specifikt som ett resultat av mannen är en individuell för att jag äger vördade dessutom känt eftersom den barnsben. Sätt hade varit för att inte trevligt. Sätt jag skulle inte vara högre anger orsak tennis anger orsak honom är benägna att spela inom Grand Slam-turneringar, så som kommer att få sanktioner anger orsak hans dessutom som bör mannen nöja sig med. “Dock varje gång en av de bästa för att inte tävlar är som för att inte bravo anger orsak tennis.”

[ad_2]

Leave a Reply