Detta mästaren även har ett “frivolöst” motstånd, så pojken behöver inte heller korrekt tenderar att sparka

0

Chelsea går efter försvaret resten av sin krona inom Champions League ikväll när som helst Lille besöker Stamford Bridge inom den primära matchen inom deras slaget inom åttondelsfinalen.

Blues slutade bara för att tvåa inom grupp X efter Juventus, samtidigt de som regerande Ligue 1-mästarna slutade överst inom tabellen inom grupp G på överdriven grad.

Chelsea vinner, så och använder inte en det finns en övertygande match

De som regerande Europamästarna, för att slutade tvåa inom gruppspelet, hade varit knappast idealiska den den här typen säsongen inom Europa, så Chelsea tog sig slutligen mot knockoutomgången, även om Zenit St Petersburg höll Thomas Tuhels grupp inom det finns en rafflig 3-3 oavgjort. sfärisk.

Efter sin ecu framgång hela genom tenderar att förändras till världsmästare förut inom 12 månader av kontinuerligt Chelsea tenderar att trampa på alla de fronter. Laget är denna dag inne inom det finns en segerserie på 5 matcher inom alla de tävlingar. Men när segrarna försöker duktig ut – då är lagets prestation för att inte nästan lika bra.

Tuhels mannar hade varit frustrerade länge efter deras drabbning genom användning av Crystal Palace inom Premier League inom lördags, dessutom sätt tog dem nämner mot 89 min för att vidta åtgärder avgörande målet hela genom Hakim Zieh. Tidigare än den matchen genom användning av Crystal Palace spelade de som finalen inom klubb-VM och så de firade efter förlängning genom Palmeiras. Tuhel är tänkande i fråga om tenderar att laget bör optimera sporten i fråga om sätt ska hålla fast vid det segertåget.

Chelsea felfritt på hemmaplan

The Blues anses faktiskt för att inte vara en av många favoriterna inom Champions League den den här typen säsongen – i synnerhet genom användning av deras alarmerande rekord genom användning av 4 nedflyttningar inom rad med ursprung i 1/16-finalerna tidigare än de som mottagit pokalen 2021 – så det är det inte {ovanligt} tenderar att de som trotsar drömmarna.

Formaliteten på hemmaplanen är lovande. Chelsea hemma på Stamford Bridge, vunnit de som 4 mest uppdaterade matcherna inom Champions League och använder inte en tenderar att släppa komma in mål som, dessutom eftersom den september även har Tuhels grupp för att inte åkt på betydligt nederlag på hemmaplan.

Är faktiskt är de som mega favoriter att uppnå den den här typen matchen. Faktiskt alla bitar är på deras aspekt, förutom möjligen fräschören. Tuhel även har ändå ett väldigt stort utbud resten av ivrig spelare på alla de positioner dessutom anger orsak detta Europa- dessutom världsmästaren kommer att få för att inte tröttheten vara ett dilemma.

Den den här typen säsongen är tuff anger orsak Lille

Utfärdar kan knappast ha börjat sämre anger orsak Lille på kontinental dessutom hem grad hela ledning resten av Joselin Gurvenec, för att märkte hans grupp vinna bara för att två den bästa poängen… med ursprung i sina tre första grupp G-matcher dessutom nedflyttning med ursprung i Europa inverkade oundviklig.

Lille-spelarna lyckades ändå vara uppmärksam på raka segrar genom Sevilla, Red Bull Salzburg dessutom Wolfsburg med avsikt att klättra mot toppen resten av gruppen dessutom välförtjänt befinna sig inom denna avsnitt.

Å andra sidan mästarna förebygga ändå inom Ligue 1, i synnerhet efter tenderar att de helt enkelt spelade 0:0 hemma på fredagskvällen emot Metz, för att förebygga anger orsak överlevnad. Lille reste mot den engelska huvudstaden efter du kommer att ha vunnit bara för att två resten av de som sju mest uppdaterade matcherna inom alla de tävlingar.

Lille även har nått sextondelsfinalen inom Champions League på bara för att ett förut händelse dessutom även har är faktiskt ett det bara om ouppnåeligt projekt tenderar att upprepa den framgången.

[ad_2]

Leave a Reply