ersätta 1.4.2 närma sig, den här typen är datum, lättviktslyft även den lilla bokstaven anger orsak var och en plattform

0

[ad_1]

Ubisoft även har genom sin officiella hemsida bekräftat att det finns på ett sätt Assassin’s Creed Valhalla-uppdatering 1.4.2. Musik oss undersöka datum, lättviktslyft även den lilla bokstaven anger orsak hela variationer resten av sporten.

Initialt anges sätt tenderar att filstorlek Assassin’s Creed Valhalla ersätta 1.4.2 är för att det följande:

  • Xbox Series X | S: 6,6 GB
  • Xbox One: 5,1 GB
  • PlayStation 5: 2,5 GB
  • PlayStation 4: 3,03 GB
  • PC: 11,08 GB

För att kommer du att kunna undersöka är den tyngsta versionen PC-versionen. PlayStation, i synnerhet Sonys senaste form, framför som krav väldigt bara lite få. I termer av Xbox är sätt det finns en korsning mellan PS4 även PC.

Eivor hemmahörande i Assassin’s Creed Valhalla

I termer av ändringarna för att gjorts resten av ersätta 1.4.2, är dessa bara mycket mindre korrigeringar resten av säkert bekymmer för att förhindrade laddningen resten av HD-texturer inom Assassin’s Creed Valhalla. Denna ersätta bör på grund av detta faktum förändra till det bättre tittarupplevelsen.

Detta kan vara en “sekundär” ersätta för att det följande uppdatering 1.4.1.2 som gav tillgång till julfestivalen fram till 27 januari 2022. Kan du passar sätt tidsgräns?

Om du befinner sig ett fan resten av Assassin’s Creed är du är mest sannolik dessutom ivrig efter tenderar att förverkliga sätt det ursprungliga slutet såg Desmond fly från jorden i ett rymdskepp.

[ad_2]

Leave a Reply