Horizon Forbidden West skalan på variant 1.0002 avslöjad

0

[ad_1]

PlayStation Game Size även har uppdaterat i fråga om nedladdningsstorlek ifrån Horisont Förbjudet Västför att för tillfället är representerar den totala bördan resten av sporten inom variant 1.0002.

För att förra rapporterats, Horizon Forbidden West kommer att ha viktiga dimensioner för Sonys flaggskeppskonsol även utfärdar även har efter alla för att inte förändrats. Nedladdningen resten av variant 1.0002 väger i själva verket fakta en alltför stor mängd 97 027 GB på PS5därefter snarare mindre än ett GB större än förra rapporterat.

Som bör noteras att det inte är det klart i fråga om dom som anges ovan är dimensionerna på sporten i form av dygn ett-patchen applicerad, för att som ett alternativ är redo att förvandlas till en alltför stor mängd extra djup. Alternativ 1.0002 är redo att relativt vara den för att skulle vara tillgänglig anger orsak dem som kan du kommer att behöva bördan är benägna att granska Guerrilla Games-spelet genom loppet av de som kommande de gånger.

Det finns en en annan tydligen detalj är är benägna att dimensionerna anger orsak Horizon Forbidden West anger orsak den amerikanska även huvudspråket i Japan marknaden är 86,5 GB respektive 82,7 GB, eller större än 10 GB lägre än de som ecu kopiorna, det finns en distinktion troligen p.g.a. antalet minska språk för att finns i hela, dessa variationer.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att Horizon Forbidden West skulle vara tillgänglig exklusivt anger orsak PS5 även PS4 ifrån även i form av 18 februari 2022. Vet du är benägna att i uppföljaren var Shield Weaver-rustningen kraftigt försvagad?

[ad_2]

Leave a Reply