Gran Turismo 7 ny trailer bekräftar släppdatumet på PS5 samt PS4

0

[ad_1]

PlayStation YouTube-kanalen även har avslöjat en ny trailer ifrån Gran Turismo 7 vilket bland annat bekräftar återigen den 4 mars 2022 för att utgångsdatum resten av sporten, vilket måste ge en lättnadens suck anger orsak hela för att har varit oroliga genom de som mest uppdaterade dagarnas rykten.

Med hjälp av den oinvigde, anger orsak ett par dagar av den anledningen som Sony har ställt in ett pressevenemang på Gran Turismo 7för att pojken hade orsakat bekymmer anger orsak ett förmodligen avbrytande resten av sporten. Faktiskt hade ett jämförbara omständigheter inträffat i form av en presentation resten av The Last of Us 2, för att hade föregått uppskjutningen resten av sporten. På ett tag Sony har schemalagt ett nytt datum för evenemangetå andra sidan på detta har varit för att inte nog så att skingra hela tvivel.

Inom den tipsa resten av den nya Gran Turismo 7-filmen, den 4 mars 2022 för att ett debutdatum inom återförsäljare, vilket måste garanti hela utövare i fråga om tenderar att sporten för att inte närma sig tenderar att skjutas nämner, bortsett från otäcka överraskningar inom slutlig minuten.

Film inom sig är inom grunden en kort reklamfilm i form av ett par utdrag resten av Gran Turismo 7-spelet samt innefattar bland inom PS5-versionenför att Dualsenses adaptiva triggerstöd samt 3D-ljud.

[ad_2]

Leave a Reply