Ubisofts VR-spel infört, vi skulle vara brandman inom den brinnande katedralen

Ubisoft även har annonserat ett samarbete via Pathé med ett syfte att växande det finns en VR-spel inom escape-room-stil är förutsatt på dokudrama”Notre-Dame inom brand“resten av Jean-Jacques Annaud. Den närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig inom mars att tillägga gör är benägna att vi är redo att tackla oss rollen för att brandman inne inom den brinnande katedralen, natten mot den 15 april 2019.

Som svar på vad för att anges närma sig sätt är benägna att växa till att bli 1 timmes interaktiv upplevelse. Sporten att tillägga dokudraman även har samma identiska namn. Det är det 3:e gången för att Ubisoft släpper det finns en digital variant resten av Notre-Dame. Den primära hade varit inom Assassin’s Creed Unity, ett spela hemmahörande i 2014 för att utspelar sig inom 1700-talets Paris. Olika gången 2020, när som helst sätt franska firman gjorde “Notre-Dame de Paris: Resan tillbaka i tiden”, det finns en utan kostnad upplevelse för att gjorde att du helt enkelt kan låt oss titta på det finns en kopia resten av katedralen.

Jean-Jacques Annaud hade varit med all sannolikhet imponerad resten av en av många dessa variationer resten av Notre-Dame att tillägga kontaktade på grund av detta faktum Ubisoft. “Mannen visste är benägna att vi hade det finns en speciell koppling mot Notre Dame”, säger pojken Deborah Papiernik, Ubisoft senior VP. “Jag överväga är benägna att sätt hade varit på grund av detta faktum pojken hände mot oss. Jag överväga för att inte är benägna att pojken gick med ett syfte att låt oss titta på [qualcun altro]”.

Regissören att tillägga videospelsföretaget inledde preliminära namn till att börja med resten av 2021, genom vilka de som försökte låt oss titta på vilken exempelvis av koppling för att hade varit förmodligen den mest betydande med hjälp av varje sida. Via film för att jag skulle inte släppas inom mars 2022 visste Papiernik att tillägga hans besättning är benägna att det finns en sådan tidslinje hade varit med hjälp av snäv med ett syfte att en komplett match jag skulle inte vara kapabel till göras. Vi valda på grund av detta faktum det finns en övergående upplevelse inom escape-room-stil.

“För att alla de flyktspel är sätt det finns en undran i fråga om pussel att tillägga är benägna att samarbeta via dina lagkamrater”, förklarar Papiernik. “Tanken är är benägna att förmedla dig genom katedralen med ett syfte att för att hitta relikerna att tillägga slåss den eldstaden, som ett resultat av Notre Dame bör räddas [prima che scada il tempo]”.

Ubisofts designers jobbade intill Annaud att tillägga hennes besättning att tillägga använde filmens manus – skrivet resten av regissören att tillägga Thomas Bidegain (”A Prophet”) – för att det finns en sorts utgångspunkt. “Som denna sort samarbetet även har faktiskt hjälpt vårt besättning”, säger Papiernik. “Detta föreslår inte som vi har översatt alla bitar mot spela, något gav sätt vårt team det finns en tankeställare med hjälp av vår anpassning.”

Sporten förväntas komma mot fler segment resten av världen, dock ingenting även har indikerats när det gäller de som plattformar för att stöds. Som finns inga spelvideor eller foton tillgängliga heller. Mot detta ha kunskap i att vi låt oss titta på dokudramat, inom trailer Under.

Berätta med hjälp av oss, vad tycker du kan i fråga om denna interaktiva upplevelse tillägnad Notre-Dame?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − two =