Real räddade sig hemmahörande i förlust kontra Elche 🎥 inom de föregående stunderna

0

Elche hade varit invid är benägna att göra en mega sensation inom La Liga, å andra sidan Real lyckades ytterligare ultimata dra det finns en den bästa poängen….

Matchen påbörjade bravo anger orsak Real, “kungarna” fick det finns en straff efter det finns en halvtimme. Ansvaret tas resten av personen som för att utför inom bra skick, Benzema, å andra sidan fransmannen tog bestämd straffen samt missade.

Straffen ägde rum inträffade inom den tipsa resten av halvleken när som helst satte Elche inom ledningen. Inom olika halvlek vände som belägring kontra gästernas mål som, chanser radades citerar, å andra sidan insikten uteblev.

Ett nytt straff även har utdömts anger orsak sådana misslyckanden. honung på kvartal träffar samt erbjuder 0:2 anger orsak Elche. Redan inom det följande övergrepp Kasemiro träffa hindret. Inom den 82:a minuten mottagit Real det finns en olika straff, samt denna Modric ställde sig bakom bollen samt slog.

Real räddade hemmahörande i förlust genom användning av ett mål som resten av Militao inom den 92:a minuten. Vi märkte det bara om Elches första bortaseger kontra Real inom som spanska mästerskapets historiskt förflutet.