Duktig match för att stödja Elmas att tillägga övertygande seger resten av Napoli Gj

Napoli motiverade favoritrollen emot Salernitana att tillägga firade det finns en 4:1-seger hemma.

Den makedonska landslagsmannen spelade det finns en fantastisk match Elif Elmas. Elmas assisterade på Juan Jesus mål som inom den 17:e minuten med tanke på öppna målskyttet. Efter tenderar att Salernitana nått kvitteringen gjorde den makedonske landslagsmannen inom avslutningen resten av första delen ett osannolikt sologenombrott för att pojken tvingade resultat i det finns en straff. Pojken hade varit det finns en reliabel målskytt genom användning av 2:1 Dries Mertens.

Olika halvlek även har sammanfattning börjat Amir Rahmani ökade åt 3:1. Ett par minuter på ett tag gjorde Napoli och extra det finns en straff, att tillägga Veseli vände utvisad på Salernitana. Den den här typen gången hade varit artisten Lorenzo Insigne för att satte slutresultatet 4:1. Bonacoli hade varit målskytt för att stödja Salernitana.

Vi ämna nämna tenderar att genom användning av dagens assist nådde Elmas antalet 5 assist den den här typen säsongen, tillsammans med assist även har “diamanten” sex mål som inom alla de tävlingar.

ELMAS EXTRAHERADE STRAF

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × two =