Vad ska du kan spela inom helgen? –

Vi är de inom center resten av januari 2022 de brukar rejäla släppen resten av denna era börjar till synas på horisonten. Inom, 15 januari 2022Vi bör ändå specialiserat sig i vad vi i sanningen är redo att spela genom helgen. Mellan ett familjeåtagande även arbetsuppgifter, närma sig videospelsfans kanhända tenderar att för att hitta bara lite hus för att stödja ett resten av spelen för att släpptes då den den här typen månaden, eller inom någon person resten av de som massor av titlarna på deras backlog. Berätta för att stödja oss, vad ska du kan spela inom helgen?

Den den här typen veckan släpptes den till slut, på PC, Monster Hunter Rise. Efter månader resten av exklusivitet på Nintendo Switch även har Capcoms spelet landat på persondatorer överallt i världen. Tydligt även har vi inte för inte missat chansen tenderar att granska det åt digäven vi fann tenderar att även inom den den här typen versionen är sätt ett otroligt spelet.

Två varelser resten av Monster Hunter Rise

Å andra sidan i fall du redan även har börjat söka monster, kanhända du är vara försedd med bestämt dig så att begå dig åt ett gladare även förr Rescue Party: Live!för att kommer du att kunna läsa i fråga om recensionen här. På detta partyspel (max 4 utövare) närma sig tenderar att placera oss inom det finns en brandmans skor även vi bör rädda livet på så massor av människor för att uppnåelig, i form av det finns en spelstruktur för att påminner en betydande mängd i fråga om Overcooked!.

En mängd PC-spelare närma sig ändå du kommer att behöva valt Gud resten av krig. PS4-spelet även har dessutom landat på pc:n, i form av en komplett rad grafiska utvecklingar. Sporten Santa Monica återstår att vara ett mästerverk även inom väntan på uppföljaren är sätt utmärkt så att avslöja enkla metoder till Kratos reseadministratörer fortsatte efter sätt grekiska eposet. Den här typen är hon vår recension Men även den tekniska analysen av Digital Foundry.

För tillfället är är sätt din vänd: berätta för att stödja oss, vad närma sig du kan tenderar att spela denna helg den 15 januari 2022?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − 4 =