AR/VR-headsetet även har skjutits nämner p.g.a. antal bekymmer, för att stödja Bloomberg

Bloomberg rapporterar är benägna att, i enlighet med “av föräldrar för att känner mot situationen”, Äpple som “utan tvekan försenar sin första mega nya produkt efter Apple Watch 2015.” Låtlektioner oss talande i fråga omAugmented Reality headset dessutom VR, som jag skulle inte ha varit senareläggas p.g.a. tekniska bekymmer.

Apple måste ha avslöjat hans headset det efterföljande generation – för att jag skulle inte ha förenat världarna resten av virtuell dessutom förstärkta egentligen – på WWDC (Worldwide Developers Conference) inom juni 2022, i enlighet med innan historier, dessutom jag skulle inte ha distribuerat produkten inom den tipsa resten av 2022. Sätt ser ut ändå för att är benägna att planerna även har ändrats.

Tim Cook, Apples vd

Apples nya AR / VR-enhet jag skulle inte stå hantera “utvecklingsutmaningar“för att består av överhettning, kameraproblem dessutom mjukvaruproblem för att” gjorde som tuffare är benägna att bevara sig kurs i rätt riktning “i enlighet med de som som kan vara inblandade inom projektet. Källor uttalas är benägna att dessa bekymmer är redo att tvinga Apple till eldstaden nämner tillkännagivandet resten av dess AR-headset mot den tipsa. inom 12 månader, eller mot dessutom genom användning av 2023 – samtidigt distributionen det bara om absolut närma sig är benägna att försenas mot 2023 inom största omständigheter.

För att hela tiden, hände glöm inte att vi pratar i fråga om det finns en Rapportera, alltså för att inte officiell av data. Bloomberg är det finns en reliabel leverans, dock som finns hela tiden är benägna att tidningens källor även har rapporterat oriktigt eller är benägna att Apples planer oväntat ändras resten av ett antal anledningar: vi rekommenderar på grund av detta faktum att du bara begrundar vad för att anges för att ett okomplicerat status, resultat i mot en gång vi kommer inte att göra ha förmågan att kontrollera omedelbart ifrån Cupertino-företaget hur man kan som ligger mot.

Bloomberg rapporterar dessutom som denna tittare kommer inte att ha någon koppling till Metaverse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 + twelve =