6 tiotusentals nya utövare grund av PlayStation Plus

Coffee Stain Publishing även har meddelat tenderar att den kooperativa skytten Deep Rock Galactic även har överskridit kvoten 10 tiotusentals utövare på alla de plattformar, varav större än 6 tiotusentals anlände efter lanseringen resten av PS5- samt PS4-versionerna, tillgängliga utan kostnad för att stödja prenumeranter på PlayStation Plus.

Deep Rock Galactic hade redan har inte goda framgångar på olika plattformar. Inom toppen resten av förra året hade varit antalet sålda exemplar cirka tre tiotusentals eftersom den den tidig åtkomsten startade 2018 samt den även har dessutom laddats ner genom 1 miljon gånger resten av Xbox Game Pass-prenumeranter.

Hela genom ett pressmeddelande meddelade Coffe Stain tenderar att hemmahörande i lanseringen på PS5 samt PS4 den 4 januari förra året, även har Deep Rock Galactic välkomnat större än 6 tiotusentals nya utövare till minst en per vecka, större än fördubblar sin grannskapshoppare grund av PlayStation Plus, möjliggöra tenderar att just det är det som ett av januari 2022s gratisspel för prenumeranter.

Deep Rock Galactic är ett förstapersonsskjutspel genom vilket utövare övertagande rollen för att orädda rymddvärgar samt bör gräva, borra samt öppna passager på främmande planeter, samtidigt de som skjuter på varje sak för att sig, ensamma eller inom sällskap i form av kamrater grund av flerspelarlägets kooperativ .

För att rapporterats inom vår recension av Deep Rock Galactic det är det den “klassiska titeln för att utför ensam samt erbjuder det finns en bråkdel resten av vad den gör inom co-op. Sanningsfasetter är tenderar att alltsammans sporten även har designats med tanke på uppmuntra lagspel”. Ur denna synvinkel är redo att valet att införliva som inom Xbox Game Pass samt PlayStation Plus-katalogen ha varit ett lönsam strejker, som ett resultat av som även har gjort som potentiellt för att stödja en mängd utövare tenderar att gruppera sig samt förmånen från samarbetsläget mot fullo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *