ny DualSense Lila, Rosa dessutom Blå tillgänglig på Amazon

PS5 skaffa nya nuförtiden DualSense inom de som tre färgerna för att inte för länge sedan tillkännagavs: Lila, rosa dessutom blå, tillgänglig hemmahörande i dessutom genom användning av nuförtiden Amazon på länkarna under, tydligt lämplig genom användning av Sony-konsolen dessutom inom hela avseenden för att motsvarar standardkontrollerna så genom användning av riktigt speciella .

De som värdet, anger orsak har varit dessutom en av många de som tre är sätt en standardlansering på 74,99 euro, dessutom hela är för tillfället tillgängliga att omedelbart, så anger orsak Prime-prenumeranter är leverera planerad i hela, 24 timmar hemma. Under vi upptäcker att du kan länkarna anger orsak förvärvet resten av de som tre modellerna.

Amazon erbjudande

Sony PlayStation®5 – DualSense™ trådlös handkontroll Galactic Purple

Amazon erbjudande

Amazon erbjudande

Sony PlayStation®5 – DualSense™ trådlös handkontroll Nova Pink

Amazon erbjudande

Amazon erbjudande

Sony PlayStation®5 – DualSense™ trådlös handkontroll Starlight Blue

Varianterna Galactic Purple (lila), Nova Pink (rosa) och Starlight Blue (ljusblå) tillkännagavs förra månaden, på nya PS5-skal som inkluderar samma identiska , dessutom är redo att på grund av detta faktum avsevärt ändra utseendet på PS5. I fall du du tänker att handla omslagen, för att men för att inte är formellt tillgängliga, behärskar du för tillfället börja dela köpa lika kontroller, som ett sätt att förvärva varje sak inom samma identiska skugga.

Omslagen förväntas dessutom poppar ut tillgänglig på marknaden hemmahörande i dessutom genom användning av januari, inom väntan på ett extra det exakta releasedatum. Inom avsaknad resten av ett formellt hävda är sätt rapporterade priset anger orsak de som färgade frontpanelerna för tillfället 55 USD inom den officiella Sony-butiken.

Den denna sort det nyhet funktioner som hyperlänk ytterligare en Amazon-anslutning för att är redo att inkomster en avgiftsupplösning ytterligare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *