För att stödja första gången inom historien även har City extra inkomstfamiljer än Manchester United

För att stödja första gången inom historien registrerade Manchester City större inkomstfamiljer än stadsrivalen Manchester United.

Siffrorna säger tenderar att genom säsongen 2020/21 ökade det som gynnar någon anger orsak “medborgarna” genom användning av 73 tusentals och tusentals kilo jämfört genom användning av tidigare säsong.

Etihad-klubben avveckla året genom användning av totala inkomstfamiljer på 7 537 tusentals och tusentals, det finns en stigning genom användning av 17 % med ursprung i tidigare 12 månader. City fick 8 108 tusentals och tusentals bara för att med tanke på de som nådde Champions League-finalen.

Intäkterna med ursprung i tv-rättigheter även har höjt nära mot 9 279 tusentals och tusentals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *