“Det är det inte vår ett läge” – Thomas Tuchel säger är benägna att Chelsea gjorde sig skyldiga ytterligare är benägna att förlora koncentrationen men även huvudmål oavsett 1-0 inkomst gentemot Tottenham

Thomas Tuchel har varit kritisk gentemot honom Chelsea facet så att ha tappat koncentrationen genom sin seger genom Tottenham Hotspur.

Blues vunnit i form av 1-0 inom 2:a omgången Carabao Cup semifinal så att gå vidare ytterligare finalen sammanlagt. De som vunnit den primära matchen i form av 2-0 på Stamford Bridge med hjälp av det finns en per vecka av den anledningen som.

Efter 2:a etappen instruerade Tuchel med hjälp av BBC Radio 5 Live (genom Fotboll 365):

“Vi är de nöjda i form av resultatet. Inom första halvlek har varit vi sätt högre laget men även vi förtjänade är benägna att vara uppe. Så vi tappade koncentrationen men även tappade huvudmål genom de föregående 15 minuterna resten av första halvlek igen och igen inom olika halvlek.”

Antonio Contes Tottenham slutligen slutar matchen i form av 15 målförsök, två fler än Chelsea. Så varje sida hade bara för att tre skott på mål som. Blues dominerade innehavet, dock Tuchel kände är benägna att hans facet det praktiskt taget vände straffad med hjälp av deras klämma sig inom prestation. Mannen uttalas:

“Vi vände det praktiskt taget straffade med hjälp av bristande huvudmål. Vi spelade ytterligare 90 %, och det är det för att inte vår ett läge – vi måste för att inte göra sätt denna sort. Vi har varit tvungna är benägna att jobba utmattande, men även sätt har varit för att inte vår finaste prestation – vi har varit högre inom första sträckan.”

Antonio Rudiger gjorde matchens den som mål som ifrån Mason Mounts hörna efter är benägna att Spurs-målvakten Pierluigi Gollini ägde rum inträffade ifrån sin linje med hjälp av bollen dock missade den. Målet gav Chelsea det finns en tremålsdämpning men även dödade miljövänligt kvitteringen i form av bara för att 18 min vistelser på Tottenham Hotspur-stadion.

Innan tog Tuchels team det finns en rutinmässig 2-0-seger på Stamford Bridge inom den primära delen resten av semifinalen. Kai Havertz gjorde mål som 5 min efter dåligt skydd resten av Spurs. Contes team gjorde ett nytt felet inom den {34:e} minuten varje gång Ben Davies gjorde ett komiskt självmål ifrån Japhet Tangangas gör ett försök ytterligare .


Chelsea även har svåra matcher genom de som kommande veckorna

Segern genom Tottenham höll Blues inom jakten på hela 4 titlarna den denna sort säsongen. Chelsea ligger denna dag tvåa inom Premier League, tio den bästa poängen… bakom Manchester City, men även närma sig att tillfredsställa båda Liverpool eller Arsenal inom Carabao Cup-finalen.

Dom har även kvalificerat sig ytterligare den fjärde omgången resten av FA-cupen, genom vilket de som övertagande emot League One-laget Plymouth Argyle den 5 februari. Så tidigare än den sammandrabbningen även har Tuchels team ett par svåra matcher att byteshandel i fråga om.

Deras tuffa körning börjar till i form av det finns en toppmatch gentemot Manchester City på lördag (15 januari). Nederlag på Etihad Stadium är redo att signalera toppen på Blues tunna titelförhoppningar men även skulle leverera City 13 den bästa poängen… klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + 17 =