det finns en Lego-set resten av Collolungo sågs på webben

0

A Lego enheter ifrån Horizon Zero Dawn är förutsatt på Reslig hals, en av många de som mekaniska varelserna för att finns inom sporten, även har upptäckts bland produkterna mot främja resten av den tyska sajten Wagner, vilket kan vara kapabel till rekommendera det finns en möjlig omarbetning resten av Aloys reseadministratörer mot tegelstenar.

Sidan togs bort tillfällig efter är benägna att den setts resten av brick_clicker-användaren men även inkluderade dessvärre ingen person produktbild. Som svar på kunskapen på sajten närma sig Collolungo Horizon Zero Dawn-setet är benägna att vara av tillgängligt ifrån 1 maj 2022 mot priset resten av 79,99 euro men även fördelaktigt med hjälp av vuxna. Det finns en sökning på produktens EAN (5702017156491) gör är benägna att kommer du att kunna för att hitta olika ecu säljare för att redan även har inkluderat denna uppsättning inom sin lista, dock utan ut en den exakta titeln för att inom fallet i form av Wagner.

Horizon Lego-setsidan på Wagners hemsida

Med hjälp av tillfället även har Lego för att inte beslutat i fråga om existensen resten av denna uppsättning resten av Horizon Zero Dawn, men när som bekräftas är redo att som nuvarande sig är benägna att som bara för att är den primära inom det finns en serie merchandise kopplade mot Guerrilla- men även Sony-serien.

För tillfället även har som dykt nämner ganska mycket ny detaljer om Horisont Förbjudet Väst ifrån mest uppdaterade numret resten av Game Informer, genom vilket Guerrilla Games-killarna med hjälp av tillfället pratade i fråga om Aloys färdigheter, specialiseringar och kampstilar, ifrån sidouppdrag och uppgraderingar av vapen och kläder, såväl för att hur nyckelpersonerna kommer att få en mer genomslagskraftig roll i berättelsen.

Leave a Reply