Zakharova: Zelenski blev ett risk gentemot Ukraina

Ukrainas president Volodymyr Zelensky blev ett risk gentemot Ukraina, dessutom splittringen mellan sätt ukrainska föräldrarna även har nått katastrofala proportioner, nämnde sätt ryska utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova den här dagen.

“Zelenskij tycks ha blivit ett risk gentemot Ukraina dessutom olika ecu av länder som, tillsammans med inom samband via är benägna att vidmakthålla demokratiska grunder dessutom regler”, nämnde Zakharova på det finns en nyhetsbriefing.

Varje gång Zakharova analyserade sätt kommenterade Zakharova informationssäkerhetsstrategin för att godkänts resten av Zelenski, för att säger är benägna att Rysslands informationspolitik utgör ett risk gentemot demokratier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + seven =