(Video) Guterres uppmanar åt solidaritet: Spår oss hela bidra åt restaurering 2022

0

Inom sitt nyårsbudskap krävde FN:s generalsekreterare Antonio Guterres tenderar att 2022 ska förändras till ett 12 månader resten av restaurering med hjälp av folk, planeten men även välstånd.

“Spår oss kollektivt fatta restaurering åt vårt val med hjälp av 2022, musik oss förena oss med hjälp av alternativ för att är redo att stå till tjänst hela folk, musik oss hålla på kollektivt via hoppa i fråga om vad våra familjer är redo att komma fram till åstadkomma”, uttalas Guterres inom ett nyårsmeddelande.

Pojken uttalas tenderar att världen sitta upp 2022 via hoppa i fråga om längre sikt, för att även har satts på mönster resten av fördjupad fattigdom, stigande ojämlikhet, ojämlik fördelning resten av covid-19-vacciner, ouppfyllda klimatförpliktelser men även pågående konflikter, splittringar men även desinformation.

Baserat på honom är på detta för att inte bara för att tester resten av politik, och använder inte en dessutom tester resten av moral men även verkliga livet.

“Sätt denna sort är de som tester för att alltsammans mänskligheten är redo att lyckas i fråga om vi förbinder oss tenderar att 2022 ska förändras till ett 12 månader resten av restaurering med hjälp av hela”, uttalas FN:s höge konsult.

Guterres förklarade inom detalj enkla metoder till återhämtningen jag skulle inte realiseras på varenda front.

Baserat på honom fordrar pandemin det finns en tydlig flygplan med hjälp av vaccination resten av varenda speciell person, hade varit för att i ändå på planeten, men även med hjälp av ekonomisk restaurering är sätt nödvändigt med hjälp av rikare av länder som tenderar att stödja utvecklingsvärlden hela genom finansiering, investeringar men även skuldlättnader.

Undertiden, med ett syfte att världen ska bli bättre sig hemmahörande i {misstro} men även splittring, är sätt nödvändigt, hävdar pojken, det finns en ny betoning på vetenskap, information men även förnuft.

Undertiden fordrar restaurering hemmahörande i konflikten det finns en förnyad anda resten av dialog, kompromisser men även försoning, men även återhämtningen resten av vår planet fordrar ansträngningar med ett syfte att bära itu via klimatförändringarna, som kan vara inom linje via krisens omfattning men även brådska, sade Guterres inom det finns en Nyårsmeddelande.

[ad_2]

Leave a Reply