ett Lego-set avslöjades för tidigt resten av det finns en läcka

A Lego set tillägnad Sonic the Hedgehog dök citerar online- tidigare att det officiella tillkännagivandet för att planerats anger orsak de närmaste de gånger.

Setet, för att sågs på den digitala {marknadsplatsen} anger orsak Mercado Libre, ser ut som om återskapa den ikoniska Green Hill Zone-nivån inom Sonic the Hedgehog, det första sporten resten av den berömda blå igelkotten, komplett via gyllene ringar dessutom fiender, tillsammans med Dr. Robotnik, varje sak anger orsak ett fullständigt större än tusen stycken.

Produkten, för att vi förstår resten av förpackningen, är en inslag ​av varumärket “Lego Ide som“, som tillåter följare tenderar att registrera företag anger orsak skräddarsydda Lego-set på den officiella webbplatsen. I fråga om det finns en koncept kommer att få åtminstone 10 000 röster, närma sig rörelsen tenderar att att tänka på tenderar att slutligen förvandla dem ytterligare riktiga Lego-produkter anger orsak främja.

Det resten av Sonic the Hedgehog måste därefter vara set skapat av 24-åriga Viv Grannell, för att hade fått klartecken ifrån Lego förra inom 12 månader, genom vilket rörelsen lovade extra den lilla bokstaven, såsom värde dessutom releasedatum, genom loppet av de nästa månaderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − eight =