Mbappé bäst på planeten baserat på “Globe Soccer”

Kylian Mbappé utsågs mot de perfekta fotbollsspelaren på planeten med hjälp av 2021 på ceremonin med hjälp av “Globe Soccer Awards” inom Dubai.

Lewandowski stod återigen och använder inte en den mest viktiga utmärkelsen oavsett den perfekta säsongen, så mot stängning fick mannen bara för att komma överens genom användning av priset med hjälp av största målskytt.

“Det är det ett extremt nöje tenderar att vara den här typen genom användning av sådana fotbollslegender. “Jag tackar hela för att överväga på mig dessutom min hushåll med hjälp av deras det stora hjälp,” uttalas Mbape.

Tränaren med hjälp av Europamästaren Italien, Roberto Mancini, är de perfekta tränaren det efter det året, Leonardo Bonucci är de perfekta försvararen dessutom Danluigi Donarima valdes mot största målvakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + 17 =