Messi: Jag darrade framför Henry, jag kan för att inte låt oss honom inom ögonen

Inom det finns en intervju genom användning av “Ekip” rådde Lionel Messi i fråga om sin inträde inom Barcelona även pekade ut Thierry Henry för att den lirare pojken beundrar förmodligen den mest inom omklädningsrummet.

Argentinaren skrev historiskt förflutet inom Barcelona även delade omklädningsrummet genom användning av massor av fotbollslegender även uttalas tenderar att pojken respekterade dem hela, så bara för att beundrade Henri.

“Jag respekterade hela gigantiska mästare för att hade varit genom vilket. Hemmahörande i Ronaldinho, hela genom Eto’o, Puyol, med tanke på för att inte tala i fråga om Xavi även Iniesta, för att ändå hade varit barnen. Å andra sidan som fanns det finns en lirare bredvid för att jag darrade. “Som hade varit Henry”, uttalas Messi.

”Jag visste alla bitar i fråga om honom, vad pojken gjorde inom Storbritannien även impulsivt hade varit vi inom laget kollektivt. Jag kände även känner ändå någon person form resten av beundran anger orsak honom. Första dagen pojken ägde rum inträffade ytterligare omklädningsrummet vågade jag för att inte låt oss honom inom ögonen. Hans tillvägagångssätt tenderar att spela, enkelhet. “Mannen hade flexibiliteten tenderar att göra svåra utfärdar jämnt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 + 15 =