Barcelonas president Joan Laporta är “besatt” resten av tenderar att vara säker på att Erling Haaland för att inte går via inom Real Madrid

Barcelonas president Joan Laporta är besatt resten av för att säkerställa Erling Haaland ansluter sig för att inte åt Real Madrid det följande 12 månader, som svar på spansk tidning Mark.

Sommarens transferfönster 2022 förväntas avgöra den långsiktiga vägen framåt för två resten av fotbollens största färdigheter. Kylian Mbappe men även Erling Haaland även har varit extremt kopplade åt det finns en flytt med ursprung i Paris Saint-Germain (PSG) respektive Borussia Dortmund.

Kylian Mbappe är inne på de föregående sex månaderna resten av sitt kontrakt via PSG men även närma sig kommer att för att inte att förlänga för vistelsen inom Frankrike. Världscupvinnaren även har tippats att fästa sig åt Real Madrid när som helst hans affär via Mauricio Pochettinos grupp går ut.

Erling Haaland även har å sin aspekt ett kontrakt via Borussia Dortmund åt sommaren 2024. Norrmannen väntas ändå ändå lämna den tyska klubben, via det finns en frisläppningsklausul på hela 75 hundratusentals euro för att sparkar kommer in det följande 12 månader.

Samtidigt Kylian Mbappe förväntas ansluta åt Real Madrid, De som vita som svar på plikt dessutom vill förvärva Erling Haalands tjänster. Jag skulle inte Carlo Ancelottis grupp lyckas förvärva åt som närma sig som tenderar att innebära dåliga information med hjälp av Barcelona.

Som svar på upplevelser är Barcelonas president Joan Laporta fast valen tenderar att vara säker på att Real Madrid för att inte lindrar Erling Haaland. Katalanerna inverka vara noga via de som risk för att norrmannen, Kylian Mbappe, Karim Benzema men även Vinicius Jr. är redo att tillfogande.

🚨🌖| Barcelonas president Joan Laporta är LIFE genom tanken på tenderar att Kylian Mbappé men även Erling Haaland ska slå sig ihop inom Real Madrid. Pojken försök sitt största som ett sätt att stoppa Dortmund-anfallaren med ursprung i {att ansluta till} Real Madrid. Mannen är besatt. @Mark #rlivande https://t.co/4SRqRC2iVX

Barcelona är bland klubbarna för att även har krediterats via ett nyfikenhet med hjälp av Erling Haaland. Joan Laporta träffade åt men även via anfallarens agent Mino Raiola med hjälp av ett antal dagar av den anledningen som.

Barcelonas förevarande lönsamma tillfälle är redo att ändå göra Erling Haaland åt ett hårt mål som för att lyckas med. Joan Laporta är ändå angelägen i fråga om att se till tenderar att Real Madrid för att inte kommer att få tag på 21-åringen men även kan transcend som med hjälp av för att vidta åtgärder.


Barcelona men även Real Madrid är redo att förvärva konkurrenter i fråga om Erling Haaland

Barcelona men även Real Madrid är inte de som den som klubbarna som kan vara har intresse resten av tenderar att värva Erling Haaland. Forwardens prestationer med hjälp av Borussia Dortmund även har betraktat honom bära sig kommer in på transferönskelistan med hjälp av ett antal grupp.

Ralf Rangnick är som svar på plikt angelägen om att ta Erling Haaland till Manchester United. Den tyske taktikern uppges ha det finns en fin relation via norrmannens pappa, Alf-Inge Haaland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 16 =