Guardiola: Jag jag undrar varför ingen person på läktaren sport det finns en masker

0

Manchester Citys Pep Guardiola uppmanade stadionfans att hålla masker.

Ett antal matcher inom Premier League även har ställts kommer in de som mest uppdaterade de gånger p.g.a. som ökande antalet coronapatienter dessutom Guardiola föreställa är benägna att fansen på stadion äventyrar varann.

“Jag skulle inte för att inte vilja spela framför tomma läktare gång. Det är det väldigt på ett annat sätt är benägna att spela när som helst fansen är denna sort, å andra sidan som finns fler dessutom fler infekterade individer på denna planet, för att inte bara för att fotbollsspelare. “Folk på stadion är redo att smitta någon person en annan som ett resultat av som för att inte remitteras att hålla det finns en masker.”

“Jag chockad. Du förflyttar dig ut, du förflyttar dig åt butikerna, genom vilket av föräldrar köper presenter åt sina familjer, dessutom ingen person sport det finns en masker. Även eftersom den pandemins inledning även har studenter betonat är benägna att som finaste skyddet är att hålla det finns en masker dessutom desinficera händerna. Så vi du kommer att ha öppna restauranger, golfutrustning, kolla in fotbollsfolks. “Vi skulle vilja inga nya förbud.”

[ad_2]

Leave a Reply