Gigantiska minusgrader i Poland “Förare, var försiktiga på vägen när du återvänder hem” och Tjeckien “på grund av glaciären”

Varning krävs dessutom inom så mycket som Tjeckien p.g.a. glaciären. Det kommer frysa nära inom Tjeckien på söndagskvällen, i form av temperaturer för att inhemskt faller hela minus 12 nivåer Celsius. Resultat i mot inom kvällshantering närma sig som falla nämner mot tio centimeter snö på sina håll. Inom så mycket som Tjeckien gäller det finns en varning i fråga om bildandet resten av ett isberg resultat i mot söndag morgon. Som tjeckiska hydrometeorologiska institutet (CHMI) kunniga ČTK i fråga om på detta den här dagen.

Inom Poland varnar förare, hade varit förutseende på omfattande medan du återvänder till huset

Inom Poland säger Institute of Meteorology and Water Management – National Research Institute närma sig himlen på lördag resultat i mot solnedgången genom verkar större delen resten av landet tenderar att vara molnfri eller lugnt molnig.

– Inom norra delen resten av Polen räknar vi i form av en betydande mängd molntäcke i form av lyckas perioder och flera snöskurar. Molntäcket kommer till och med tenderar att vara högt inom den södra delen i form av enstaka snöstorm. Mellan dessa zoner, d.v.s. som brett uppfattade mitten, närma sig som tenderar att vara soligt, mot men även i form av soligt men även och använder inte en nederbörd. Varje gång som släpps kl temperaturer är som för närvarande minus 7 nivåer C inom Gorzów, hemmahörande i minus 4 mot minus 5 nivåer C inom centrum, mot plus 1 grad C på {havet} men även det kommer

Som närma sig ett par snöskurar inom de som norra men även södra delarna resten av landet hela natten. Det kommer förändras till iskallt.

Inom den zon för att täcker södra vojvodskapet Zachodniopomorskie, norra regionerna Lubuskie men även Wielkopolskie men även del av Kasjubien, är redo att temperaturen sjunka mot minus 18-20 nivåer Celsius. Cirka minus 20 nivåer C bör förväntas inom utkantsområdena. Inom Polens centrum närma sig termometrarna att framföra hemmahörande i minus 10 mot minus 13 nivåer C, inom Suwałki-regionen minus 7-8 nivåer C men även på havet – minus 4 nivåer C. Det kommer blåsa det finns en svag vind hemmahörande i väster.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 4 =